A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про ситуацію в громаді станом на 31 березня 2022 року

Дата: 31.03.2022 14:56
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади!

Ситуація станом на 31 березня 2022 року на території Мурованокуриловецької селищної територіальної громади контрольована.

Минає 36-та доба війни. Збройні Сили України - єдина діюча гарантія безпеки України. Щира вдячність хоробрим воїнам ЗСУ за стійкість духу і незламність!

36 днів українські міста під обстрілами та ракетними ударами! Цей період назавжди змінив нас, змінив нашу державу та весь світ!

Українці не забудуть вбивств мирних жителів та дітей, ніколи не пробачать агресору геноциду та масштабів руйнувань…

Інформую про головне:

  • кожного ранку о 9:00 год  громада бере участь в національній хвилині мовчання за всіх українців, чиє життя забрала війна з росією: за військових, рятувальників, цивільних, дітей, медиків та волонтерів;
  • станом на сьогодні зареєструвалося 2664 внутрішньо переміщених осіб, з них  918 дітей;
  • на моє прохання відгукнулися наші земляки з Німеччини та Польщі, які зібрали і передали  нам 7,5 тонн гуманітарного вантажу, який сьогодні в Центрі гуманітарної допомоги розподіляється між внутрішньо переміщеними особами (одяг, продукти харчування та дитяче харчування, дитячі речі, іграшки та засоби гігієни).
  • висловлюю вдячність усім жителям нашої громади, хто допоміг з організацією продуктів харчування, консервації та тушкованих м’ясних продуктів, за надання підтримки захисникам та гуманітарної допомоги нашим переселенцям;
  • працівниками управління соціального захисту селищної ради та Центру надання адміністративних послуг видаються довідки внутрішньо переміщеним особам на оформлення компенсаційних виплат, працюємо над формуванням списків на компенсацію комунальних послуг родинам, які прийняли переселенців;
  • громада продовжує жити в умовах воєнного стану. В торгівельних мережах в достатній кількості є продукти харчування, товари першої необхідності, медичні препарати. Працюють підприємства критичної інфраструктури;
  • прошу усіх керівників організацій, жителів населених пунктів навести благоустрій на прилеглих територіях та дворах;
  • нагадую, що у Вінницькій області населенню заборонили відвідування та в'їзд у ліси;
  • в Україні прийнято закон, яким передбачено примусове вилучення майна, власниками якого є російська федерація та її резиденти на користь держави Україна, згідно з яким конфісковувати планують рухоме і нерухоме майно, кошти, вклади у банках, цінні папери, корпоративні права, інше майно (активи), що знаходяться (зареєстровані) на території України. Згідно оприлюдненої інформації Вінницької обласної військової адміністрації на території Вінницької області нараховується 386 таких підприємств!
  • Не паліть сухої трави! Паління трави в нинішній час - це допомога ворогові на орієнтир! Ви відволікаєте цим спецслужби! За останній тиждень зафіксовано велику кількість пожеж на території громади. Не забувайте про високі штрафи!

 Будьте обережні, дотримуйтеся інформаційної гігієни, не розповсюджуйте дезінформацію, неперевірені факти, власні роздуми та зайві домисли, які можуть зашкодити роботі захисників та спецслужбам на місцях. Це прирівнюється до диверсій!

Згуртованість сьогодні дуже важлива! Будьте розсудливі! Закликаю не розпалювати ворожнечу і ненависть, проявляймо розум і не піддаємось на провокації!

Ми з вами сьогодні працюємо в тилу для Перемоги! Наше головне завдання – спільними зусиллями мобілізувати для цього всі можливі ресурси. Про інші важливі справи, які уже виконано для підтримки наших захисників, розповім все у свій час.

Все буде добре! Все буде УКРАЇНА!

 

Селищний голова                                                                 Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних