A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЖИТЛА, В ЯКОМУ РОЗМІЩЕНІ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНІ ОСОБИ!

Дата: 31.03.2022 10:42
Кількість переглядів: 973

Фото без опису

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 №333 "Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг" виконавчі комітети сільських, селищних, міських рад або власники жилих приміщень вносять відомості щодо приміщень приватного житлового фонду, доступних для безоплатного розміщення внутрішньо переміщених осіб у відповідній адміністративно-територіальній одиниці, до веб-ресурсу “Прихисток”.   

На підставі зазначених відомостей виконавчий комітет сільської,  селищної, міської ради формує реєстр жилих приміщень, доступних для безоплатного розміщення внутрішньо переміщених осіб, у відповідній адміністративно-територіальній одиниці.

Для цього власнику житла потрібно особисто подати  не пізніще наступного з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб:

1. Заяву (Додаток 1) (в якій  зазначається прізвище, ім’я та по батькові кожної з розміщених осіб та до якої додаються копії документів, що посвідчують їх особу та копія довідки ВПО).

2. Документи, що підтверджують право власності  заявника на житло.

3. Дані заявника (копії документів, що підтверджують особу, реєстраційний номер облікової картки платника податків, телефон)

Для отримання компенсації власник жилого приміщення не пізніше п'яти днів з дня закінчення звітного місяця подає до виконавчого комітету сільської, селищної, міської ради за місцем розташування жилого приміщення заяву за формою згідно з Додатком 2 .

До заяви власником житла додаються документи:

1. Банківські реквізити заявника для перерахування суми компенсації (Довідка з банку)

2. Дані про відсутність заборгованості по платежах за адресою розміщення внутрішньо переміщених осіб (електроенергія, комунальні послуги: плата за вивезення сміття, водопостачання та водовідведення за наявності).

3. Довідка про згоду на обробку персональних даних.

Компенсація надається фізичним особам — громадянам України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду і безоплатно розміщували внутрішньо переміщених осіб, для покриття понесених власниками жилих приміщень витрат, пов'язаних з таким розміщенням, за умови, що ВПО не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Сума компенсації розраховується з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб, але не раніше дати включення до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб інформації про розміщення  внутрішньо переміщеної особи у відповідному жилому приміщенні.

Заяву можна подати в приміщенні Мурованокуриловецької селищної ради,  смт Муровані Курилівці, вул. Соборна, буд. 74, каб. №2, номер телефону для попереднього запису 2-15-00


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних