МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про ситуацію в громаді станом на 29 березня 2022 року

Дата: 29.03.2022 15:03
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади!

Минула доба на території нашої громади пройшла спокійно.

В торгівельних мережах є продукти харчування, товари першої необхідності. Місцевий підприємець випікає хліб та випічку, завозяться хлібобулочні вироби з інших громад. В магазинах є м’ясні та ковбасні вироби, риба, молочні продукти, овочі та фрукти, солодощі. В громаді працюють аптеки, банки, автозаправочні станції та всі суб’єкти господарювання, надає послуги з вивезення твердих побутових відходів комунальне господарство “Мурованокуриловецький водоканал”.

В Центрі гуманітарної допомоги, створеного селищною радою, внутрішньо переселеним особам надається гуманітарна допомога одягом, взуттям, продуктами харчування, засобами гігієни та ін.

На сьогодні на території населених пунктів Мурованокуриловецької селищної територіальної громади проживає 2564 внутрішньо переміщених осіб, в т.ч. 878 дітей з Київської області, міст Київ, Харків, Миколаїв та ін. Ми розселили їх в приватному секторі. Наголошую на необхідності їх обов’язкової реєстрації в селищній раді, військкоматі, що дає їм можливість отримати соціальні виплати та допомоги.

 Повідомляю, що в Україні під патронатом Президента України Володимира Зеленського стартував соціальний проєкт «ПрихистОК» з метою надання допомоги вимушеним переселенцям. Якщо у вас є приміщення, в якому ви готові прихистити співвітчизників, то можете допомогти, обравши опцію «Запропонувати житло» на сторінці проєкту за посиланням: https://prykhystok.gov.ua/create. А ті, хто їх прихистив, можуть отримати від держави компенсацію на комунальні послуги в розмірі 450 грн. на місяць за кожну розміщену особу (незалежно від віку).

Сьогодні від імені Могилів-Подільського міського голови Геннадія Глохманюка я передала нашим вогнеборцям аптечки медичні, протигази та засоби дезінфекції для медичних установ громади.

Прошу продовжувати зберігати спокій, не панікувати та не поширювати неперевірену інформацію. Заборонено виставляти світлини, відео з локацій, робити селфі на фоні наших військових, оскільки це все є важливою інформацією для окупанта.

Нагадую про заборону відвідування та в'їзд до лісу громадян, спалювання сухої трави та листя, фото- та відеозйомку, використання відеореєстраторів, застосовуйте світломаскування.

Дякую всім, хто допомагає продуктами, речами, медикаментами, хто плете маскувальні сітки, хто словом і ділом здійснює свій внесок в нашу спільну ПЕРЕМОГУ над окупантом!

Дякуємо Збройним Силам України, всім нашим Захисникам!

Щойно я стала свідком приємної події – зареєстрували шлюб жителі села Долиняни військовослужбовець ЗСУ  В’ячеслав Криворучко та Інна Григораш, з чим ми їх щиро вітаємо!

 Любов перемагає війну ! І це найголовніше!

Слава Україні!

 

Селищний голова                                                                           Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних