A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Інформація для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 29.03.2022 10:45
Кількість переглядів: 250

Шановні   жителі  Мурованокуриловецької  селищної громади та внутрішньо переміщенні  особи, які перемістились з території адміністративно територіальної одиниці, на якій  проводяться бойові дії!

       Повідомляємо, що у період дії воєнного стану  надано можливість звернення  внутрішньо переміщеної особи для отримання довідки до уповноваженої особи виконавчого органу селищної ради, центру надання адміністративних  послуг, на підставі якого видається довідка ВПО уповноваженою особою територіальної громади. Видачу  довідок  розпочато з 28 березня 2022року.

       Для отримання  довідки також можна звертатись до спеціалістів структурного підрозділу з питань соціального захисту населення Могилів-Подільської РДА, які на даний час вже надають зазначені довідки в приміщенні  селищної ради.

        Крім того, в найближчі дні буде  надано  можливість зареєструватись  на облік в електронній  формі з використанням  мобільного додатка Єдиного державного веб-порталу електронних послуг Портал дія та сформувати  електронну довідку, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення та взяття на облік такої особи.

        На отримання довідки мають право особи, які після  введення  Указом  Президента України від 24 лютого 2022р. №64 «Про  введення воєнного стану в Україні» воєнного стану перемістилися з території адміністративно-територіальної одиниці, на якій проводяться бойові дії та яка визначена в переліку, затвердженому розпорядженням КМУ від 6 березня  2022р.№204, а саме:

        Волинська  область

        Дніпропетровська область

        Донецька область

        Житомирська область

        Запорізька  область

        Київська область

        м.Київ

        Луганська область

   Миколаївська область

   Одеська область

   Сумська область

   Харківська область

   Херсонська область

   Чернігівська область

         Під  час подання  заяви про взяття на облік заявник  пред’являє документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство  України або документ, що посвідчує особу та підтверджує її спеціальний статус, відмітка про реєстрацію місця проживання, свідоцтво про народження дитини, відомості про реєстраційний номер облікової картки  платника податків, особі з  інвалідністю – документ, що підтверджує інвалідність.

        Допомога внутрішньо переміщеним особам, які звернуться за її наданням до 14 квітня 2022 року, надаватиметься починаючи з березня 2022 року в повному обсязі ( Постанова  КМУ від 25 березня 2022 р. №363).

       

 

Начальник відділу

соціального захисту                                                               Тетяна  ВОЙТЕНКО          

                   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.