A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про ситуацію в громаді станом на 24 березня 2022 року

Дата: 24.03.2022 15:01
Кількість переглядів: 631

Шановні жителі територіальної громади!

Свою інформацію розпочну з чергового нагадування всім про те, щоб не спалювали суху рослинність, адже в воєнний час це прирівнюється до ЗЛОЧИНУ та буде розцінено як подання сигналу ворогу!

Не дивлячись на мої щоденні звернення, лише за вчорашню добу наші вогнеборці шість разів виїжджали на гасіння пожеж в села Берлядку, Вербовець, Горай, Жван, Роздолівку та смт Муровані Курилівці! За останній тиждень було 103 таких виклики підрозділу ДСНС на гасіння пожеж, в т.ч. 97 підпалів трави і листя!

Постійні виїзди рятувальників на ліквідації пожеж сухостою – це зайві витрати ресурсів, зокрема пального, які так потрібні нам для ПЕРЕМОГИ!

Повідомляю, що згідно чинного законодавства в разі створення пожеж на фізичних осіб накладається штраф у розмірі 3060-6120 грн., юридичних -15300-21420 грн.

Попереджаю: ми активно будемо вживати заходів по накладенню штрафів на паліїв, що сприятиме наповненню селищного бюджету!

Просимо усіх мешканців громади не допускати подібних загорянь та пильнувати ситуацію у своїх місцях проживання! Ми робимо все для того,  щоб забезпечити спокій в громаді, а ви провокуєте створення надзвичайних ситуацій!

Щодо дотримання правил благоустрою в громаді. За минулу добу комунальне підприємство Мурованокуриловецький водоканал” тричі здійснювало вивезення побутового сміття з сміттєвих баків, розташованих за адресою Соборна, 137 та Жовтнева, 37! І чим лише вони не були заповнені: зпиляними деревами та їх гіллям, перегноєм, камінням, щебнем, шифером...

Продовжується робота по притягненню до адміністративної відповідальності жителів громади за незаконну реалізацію алкогольних напоїв та конфіскації вилучених предметів сомогоноваріння.

Ми продовжуємо в Центрі гуманітарної допомоги збір гуманітарної допомоги одягом та продуктами харчування для внутрішньо переміщених осіб. Створюємо в громаді резерв продуктів харчування (тушкованого м’яса, замороженої курятини…), пального для внутрішньо переміщених осіб, які прибудуть до нас найближчим часом з Запоріжжя, Мелітополя…

Дякую жителям громади за патріотизм, підтримку та розуміння!

 

Разом ми сильні!

Україна переможе! 

Слава Україні!

 

Селищний голова                                                                     Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.