A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

На засіданнях 2-х постійних комісій депутати розглянули 29 питань

Дата: 09.02.2022 16:23
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

9 лютого 2022 року під головуванням Сергія Кушніра та Лариси Вудвуд відбулись засідання 2-х постійних комісій селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної власності, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту та з питань освіти, культури, спорту, духовного відрядження, молодіжної політики, охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту. 

Участь в засіданні взяв секретар селищної ради Сергій Ладан та депутат Вінницької обласної ради Андрій Гижко. 

Депутати розглянули 13 питань порядку денного 20 позачергової сесії селищної ради,  пленарне засідання якої відбулось цього ж дня:

1. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації.

2. Про внесення змін до Програми місцевих стимулів для медичних працівників закладів охорони здоров’я жителів Мурованокуриловецької селищної ради на 2021-2030 роки.

3.Про  внесення змін до рішення 12 сесії селищної ради 8 скликання від 30 липня 2021 року №418 “Про створення служби у справах дітей Мурованокуриловецької селищної ради”. 

4. Про внесення змін до рішення 2 сесії селищної ради 8 скликання від 28 грудня 2020 року №10 "Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Мурованокуриловецької селищної ради (зі змінами)".

5. Про затвердження Статуту комунального підприємства  “Надія Вода”  в новій редакції.

6. Про передачу майна Мурованокуриловецької селищної територіальної громади в оперативне  управління комунальному підприємству “Надія Вода”.

7. Про Програму надання фінансової підтримки КП Надія Вода на 2022-2025 роки.

8. Про прийняття у комунальну власність Мурованокуриловецької селищної територіальної громади кисневих концентраторів АЕ-8-W SHENYANG AERTI TECH CO. LTD.

9. Про внесення змін до рішення 19 сесії селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2021 року №1954 “Про бюджет Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2022 рік”.

10. Про надання дозволу відділу освіти селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації.

11. Про внесення змін до граничної штатної  чисельності комунального закладу “Мурованокуриловецька мистецька школа”.

12. Про внесення змін до граничної штатної чисельності комунального закладу “Мурованокуриловецький Центр культури і дозвілля”.

13. Про продовження розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення сонячної електростанції за рахунок земель запасу за межами населеного пункту с. Вищеольчедаїв.

За наслідками розгляду даних питань всі вони були включені в порядок денний 20 позачергової сесії селищної ради.

Крім того, депутати розглянули наступних 16 проектів рішень чергової сесії селищної ради, пленарне засідання якої відбудеться 25 лютого 2022 року:    

1.Про затвердження базової мережі закладів культури Муровано-куриловецької селищної ради.

2. Про Програму територіальної оборони Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.

3. Про Програму військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України Мурованокуриловецької селищної ради на 2021-2023 роки в новій редакції.

4. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Мурованокуриловецької селищної ради на 2021-2025 роки.

5. Про внесення змін до Цільової соціальної програми “Діти та молодь Мурованокуриловеччини” на 2021-2025 роки.

6. Про затвердження ліквідаційного балансу навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад”  с. Морозівка  Могилів-Подільського району Вінницької області.

7. Про затвердження ліквідаційного балансу навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад”  с. Снітків Могилів-Подільського району Вінницької області.

8. Про затвердження ліквідаційного балансу навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад”  с. Вербовець  Могилів-Подільського району Вінницької області.

9. Про затвердження ліквідаційного балансу закладу дошкільної освіти (дитячий садок) “Ромашка” с. Перекоринці Могилів-Подільського району Вінницької області.

10. Про затвердження ліквідаційного балансу закладу дошкільної освіти (дитячий садок) “Зірочка” с. Дружба Могилів-Подільського району Вінницької області.

11. Про надання  фінансової  автономії закладу загальної середньої освіти “Мурованокуриловецька школа ліцей №1 Могилів-Подільського району Вінницької області”.

12. Про зміну найменування ЗЗСО “Мурованокуриловецька школа ліцей №1 Могилів-Подільського району Вінницької області” в ЗЗСО “Ліцей №1 смт Муровані Курилівці Могилів-Подільського району Вінницької області”.

13. Про об’єкти права комунальної власності Мурованокуриловецької

селищної територіальної громади.

  1. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Мурованокуриловецької селищної ради на 2022 рік.
  2. Про звернення депутатів  Мурованокуриловецької селищної ради 8 скликання щодо необхідності припинення переслідування опозиції.
  3. Про розгляд листа старости Обухівського старостинського округу від 19.01.2022 №2.
  4. Різне.

За наслідками розгляду даних питань всі вони були включені в порядок денний 21чергової сесії селищної ради.

З проектами рішень з даних питань можна ознайомитись на цьому сайта в розділі Проекти рішень селищної ради 8 скликання.  9 лютого 2022 року”.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

та зв’язків з засобами масової інформації

селищної ради

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних