A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Про розміщення у 2022 році тимчасово вільних коштів

Дата: 02.02.2022 16:27
Кількість переглядів: 312

 

МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ФІНАНСОВЕ УПРАВЛІННЯ

вул. Соборна, 45,смт.Муровані Курилівці, 23400, т. (04356) 2-12-98. E-mail: finuprmk@gmail.com

 

 02.02.2022року № 44

 

Про розміщення у 2022 році

тимчасово вільних коштів

 

У відповідності до норм ст. 16. Бюджетного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 p. N 6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках», розпорядження селищного голови  від 27.01.2022 року № 8-ОД „Про проведення конкурсу  з визначення установи банку для щодо розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету  на депозитних рахунках у 2022 році”, засідання конкурсної комісії з  визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету на депозитних рахунках у 2022 році  сформовано Заявку-пропозицію та надіслано 4-м банкам, які відповідно до  листа Національного банку України від 08.11.2021р. №20-0006/105021, відповідають умовам розміщення тимчасово вільних коштів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, а саме: АБ «УКРГАЗБАНК», АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Ощадбанк», АТ «Укрексімбанк».

 

 

 

Заявка-пропозиція

щодо розміщення у 2022 році тимчасово вільних коштів  бюджету Мурованокуриловецької  територіальної громади  

на депозитних рахунках в установах банків

У відповідності до норм статті 16 Бюджетного кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 p. N 6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках» (зі змінами), п.9 рішення 19 сесії селищної ради 8 скликання від 23.12.2021 року № 1954 „Про бюджет Мурованокуриловецької  селищної територіальної громади на 2022 рік” та за погодженням з постійною комісією селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної  власності, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту оголошується  проведення конкурсу серед банківських установ щодо розміщення у 2022 році тимчасово вільних коштів загального фонду  в межах 3 000 000 грн. та спеціального фонду в сумі 721 000 грн.  бюджету Мурованокуриловецької  селищної територіальної громади на депозитних рахунках в установах банків.

      Переможцем конкурсу визнається банк, який за інших рівних умов запропонував найвищу процентну ставку за вкладом (депозитом). За умови запропонованої кількома банками однакової відсоткової ставки за депозитом, до уваги Конкурсної комісії беруться наявні у кредитних програмах таких банків напрямки та їх відповідність пріоритетам соціально-економічного розвитку селища.

   Учасник конкурсу повинен надати конкурсній комісії з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів селищного  бюджету на депозитних рахунках, такі документи:

 заяву на участь у конкурсі;

 конкурсні пропозиції щодо розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Мурованокуриловецької територіальної громади на депозитних рахунках, які обов’язково включають пропозиції щодо:

 процентної ставки по депозиту;

 права вкладника на повернення вкладу (депозиту) або його частини на першу вимогу та термін, протягом якого банк здійснює повернення коштів на рахунок селищного бюджету за письмовим зверненням  фінансового управління селищної ради;

 незнижувальний залишок на депозитному рахунку або відсутність такої вимоги;

 умови та періодичність сплати процентів;

завірені належним чином копії:

свідоцтва про державну реєстрацію банку, виданого державним реєстратором;

 свідоцтва про державну реєстрацію банку, виданого Національним банком України;

 статуту банку;

 положення про філію (відділення банку);

 банківської ліцензії на право здійснення банківських операцій;

 довіреності керуючому філією (відділенням банку);

 витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань виданий юридичній особі та філії/відділенню ( в разі наявності).

 Обов’язковими умовами  при укладенні договору банківського вкладу (депозиту) між фінансовим управлінням селищної ради і банком є:

можливість постійного поповнення вкладу;

права вкладника на повернення вкладу (депозиту) або його частини на першу вимогу вкладника відповідно до  потреби у фінансуванні видатків;

 заборона безспірного списання банком коштів із вкладного (депозитного) рахунку фінансового управління селищної ради;

  в разі  неповернення чи несвоєчасного повернення коштів із вкладних (депозитних) рахунків на відповідні рахунки селищного бюджету, відкриті в органах Державної казначейської служби, з яких перераховувалися тимчасово вільні кошти для розміщення на вкладних (депозитних) рахунках, банк несе  відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 1% від суми затримки (до п’яти календарних днів) повернення вкладів або процентів на вклад. Якщо строк затримки складає більше п’яти  календарних днів, банк сплачує пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ за кожен день затримки.

 Тимчасово вільні кошти можуть розміщуватись на вкладних (депозитних) рахунках у банках лише у межах поточного бюджетного періоду та повинні бути повернуті на рахунки бюджету, з яких вони перераховувалися, не пізніше ніж за 10 днів до закінчення  такого бюджетного періоду.

 Критеріями при визначенні банку - переможця є:

 розмір процентної ставки за вкладом (депозитом);

 термін повернення коштів на рахунок селищного бюджету за письмовим зверненням фінансового управління селищної  ради;

 розмір незнижувального залишку на депозитному(-их) рахунку(-ах) або його відсутність;

 строки перерахування до селищного бюджету процентів за вкладом.

Пропозиції подаються в запечатаному конверті, на якому зазначається назва претендента та його адреса, з поміткою «заява на участь у конкурсі». Зворотна сторона конверта скріплюється в чотирьох місцях печаткою банку.

Пропозиції приймаються конкурсною комісією   до 17-00 години  9  лютого 2022 року за адресою: 23400, вул. Соборна, 45, смт. Муровані Курилівці,  фінансове  управління селищної ради. Контактний телефон 2-12-8 (Дідушок Л.Б.).

Дата засідання конкурсної комісії з приводу визначення банка-переможця щодо розміщення у 2022 році тимчасово вільних коштів бюджету Мурованокуриловецької територіальної громади відбудеться 14  лютого 2022 року  о 11-00 за адресою смт. Муровані Курилівці, вул. Соборна, 74 зал засідань Мурованокуриловецької  селищної ради.

Начальник фінансового управління                                Лариса ДІДУШОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних