A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оголошується конкурс на посаду директора КЗ «Мурованокуриловецький краєзнавчий музей імені Федора Коновалюка»

Дата: 02.02.2022 10:45
Кількість переглядів: 249

Відділ культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради   оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Мурованокуриловецький краєзнавчий музей імені Федора Коновалюка»

(місце знаходження закладу: вул. Соборна,78, смт Муровані Курилівці, Могилів-Подільський район, Вінницька область)

Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури
не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Відповідно до статті 211 Закону України «Про культуру» керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка: за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькою особою або членом сім’ї Засновника.

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу культури, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Документи для участі у конкурсі приймаються за адресою: смт Муровані Курилівці, вул.Соборна, 78 або ел.поштою : mkkultura@gmail.com. Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чи моральні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації.

Відповідно до п.9 ст.21 Закону України «Про культуру» для публічної презентації кандидати мають підготувати проекти програм розвитку комунального закладу  «Мурованокуриловецький краєзнавчий музей імені Федора Коновалюка»  на один і п'ять років, у яких повинні бути чітко відображені заходи, які вживатимуться кандидатом на посаду, для вирішення проблем закладу, а також заходи, що будуть вживатися з метою забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення ефективності його діяльності.

Дата початку приймання документів: 01 лютого 2022 року по 01 березня 2022 року включно, з 08:30 до 17:00 години.

Умови та строки проведення конкурсу.

Персональний склад конкурсної комісії буде сформовано протягом 30 днів після оголошення конкурсу. Склад, порядок формування і повноваження конкурсної комісії визначаються ст. 213 Закону України «Про культуру».

Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів. Конкурсна комісія діє на засадах незалежності та неупердженості.

Під час проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

Умови оплати праці.

За виконання обов’язків, передбачених контрактом, директору нараховується заробітна плата відповідно до чинного законодавства України, виходячи з встановленого директору відповідного тарифного розряду, але не менше, ніж це встановлено Єдиною  тарифною сіткою відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки  розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами), наказу Міністерства культури та інформаційної політики України від 05.02.2021 року № 61 «Про внесення змін до наказу Міністерства культури і туризму України від 18 жовтня 2005 року № 745» з урахуванням фонду оплати праці відділу культури, молоді та  туризму. Додатково, за наказом начальника відділу культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради, у межах наявних коштів на оплату праці, можуть виплачуватись надбавки, доплати та премії відповідно до чинного законодавства України.

Довідки за телефоном: (04356) 2-11-93               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних