A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Проведено збори-сходи громадян в Обухівському старостинському окрузі

Дата: 02.02.2022 10:13
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про статус депутатів місцевих рад”, Положення про загальні збори громадян за місцем проживання в Україні», затвердженого постановою Верховної Ради України від 17.12.1993 №3748-XII проводяться загальні збори громадян за місцем проживання, які є важливою віхою в житті територіальної громади. Даний захід дає можливість спільно з жителями нашого округу підвести підсумки зробленого та накреслити плани на новий рік.

Такі збори було проведено 31 січня у Обухівському старостинському окрузі. Для зручності жителів та у зв’язку з карантинними обмеженнями провели їх окремо у селах Привітне, Берлядка та Обухів.

Про свою роботу за 2021 рік прозвітував староста Василь Гук, директор КП «Розвиток» Михайло Якимлюк та поліцейський офіцер громади Ігор Козубський. 

Про свою депутатську діяльність за 2021 рік звітував секретар селищної ради Сергій Ладан. Він дав відповіді на усі хвилюючі питання громадян стосовно виділення земельних ділянок, сплати кредитного боргу Обухівської сільської ради та ознайомив присутніх з перспективним планом розвитку та Програмою соціально-економічного розвитку Мурованокуриловецької селищної територіальної громади та Обухівського старостинського округу зокрема.

Також перед жителями громади виступив начальник відділу цивільного захистку селищної ради Володимир Кривов’язий, який проінформував про створення батальйону територіальної оборони та про підприємства критичної інфраструктури, що знаходяться на території Обухівського старостинського округу та методи реагування у разі надзвичайної ситуації.

Керівник ФГ «Вищеольчедаївське» Володимир Дмитрук розповів про співпрацю зі старостинським округом та вирішення життєвих питань громади. Директор школи Галина Смага підняла питання необхідності заміни системи опалення школи та збільшення кількості технічних працівників.

Питання, що піднімаються жителями сіл, є гострими та актуальними: необхідності проведення ремонту доріг, ефективного використання комунальних земель та водоймищ, вивозу сміття, сплати за водокористування та вуличного освітлення.

Василь Гук, староста Обухівського старостинського округу

Фото без опису  Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних