A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

В селі Наддністрянське відбулись збори-сходи громадян

Дата: 26.01.2022 15:10
Кількість переглядів: 371

Важливою формою безпосередньої участі населення у вирішенні питань, віднесених до відання місцевого самоврядування, є загальні збори-сходи громадян за місцем проживання, які забезпечують якісний діалог між владою та громадськістю, де вивчається громадська думка з різноманітних питань життєдіяльності села для врахування в роботі та окреслення спільних дій по вирішенню питань.

Проведення загальних зборів громадян - це прояв кращих традицій місцевого самоврядування щодо спільного планування розвитку інфраструктури, аналіз втілення планів у життя, а також контроль за роботою місцевої влади.

Чим живе сьогодні Наддністрянський старостинський округ, які питання вирішуються, а які потребують додаткових зусиль, допомоги,  можливо, навіть втручання зі сторони, - такі питання обговорювались 23 січня 2022 року у приміщенні   сільського клубу Наддністрянського старостинського округу.

Про свою роботу за 2021 рік  прозвітувала староста  Денисова Надія Василівна.

Також  було заслухано звіти депутатів селищної ради  Ладана Сергія Вікторовича та Паршенко Галини Василівни. У своїх звітах депутати детально  ознайомили присутніх   про свою депутатську діяльність за рік, про ряд важливих прийнятих рішень сесією селищної ради, про соціально-економічний розвиток громади та перспективи  на поточний рік.

   Перед жителями громади виступив керівник по зв’язках з  громадськістю ТОВ «Рубанський Агро» Кривенко Іван Степанович, який детально зупинився на питаннях виплати орендної плати пайовикам, ознайомив з інформацією щодо сплати інвестиційних коштів.

   В обговорені звітів взяли участь жителі старостинського округу, які висловили критичні зауваження щодо низького розміру орендної плати за паї. Громадян хвилює питання ремонту сільських доріг, спрямування  коштів земельного податку, що надійдуть згідного чинного законодавство до бюджету селищної ради, на розвиток їх територіальної громади. Бджолярів хвилювало питання порушення санітарних норм при обробітку земель пестицидами.

Надія Денисова,

староста Наддністрянського старостинського округу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.