A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ФОРМУВАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 18.01.2022 08:38
Кількість переглядів: 293

ОГОЛОШЕННЯ

про початок формування конкурсної комісії

з проведення конкурсу на зайняття посади директора

комунального некомерційного підприємства

«Мурованокуриловецька центральна районна лікарня»

 

Мурованокуриловецька селищна рада оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Мурованокуриловецька центральна районна лікарня»  (далі – конкурсна комісія)  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення 6 сесії селищної ради 8 скликання від 26.03.2021 № 188 «Про призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ та закладів, що є об’єктами комунальної власності Мурованокуриловецької селищної ради»  та розпорядження Мурованокруиловецького селищного голови від 18 січня 2022 року №8-ОС «Про проведення конкурсу та оголошення початку формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Мурованокуриловецька центральна районна лікарня»»  з 18 січня 2022 року.

З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення щодо призначення директора комунального некомерційного підприємства “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” запрошуємо долучитись до проведення конкурсу представників трудового колективу даного комунального некомерційного підприємства, обраних на загальних зборах трудового колективу, та представників громадськості.

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

представники Мурованокуриловецької селищної ради;

представники трудового колективу КНП “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня”, обрані на загальних зборах трудового колективу;

представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління — по одній особі від кожного громадського об’єднання.

Кількість членів конкурсної комісії становить 6-9 осіб.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

 наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;

 накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

 наявність конфлікту інтересів.

У разі неподання зазначеної інформації член конкурсної комісії несе відповідальність згідно із чинним законодавством.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Мурованокуриловецької селищної  ради за адресою: вул. Соборна, 76, смт Муровані Курилівці, 23400, тел. 2-14-63 протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення  з 18 січня  по 01 лютого 2022 року включно.

Пропозиції подаються у паперовому вигляді листом у довільній формі, підписаним уповноваженою особою, із зазначенням кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.

До листа додаються:

  • згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних” підписані особами, які пропонуються до складу конкурсної комісії;
  • від громадської організації – з метою підтвердження функціонального спрямування громадської організації та її державної реєстрації, засвідчені належним чином копії затвердженого в установленому порядку статуту громадської організації та документа про державну реєстрацію;
  • від трудового колективу – копію протоколу загальних зборів трудового колективу;
  • від селищної ради – розпорядження селищного голови  про делегування представників селищної  ради для включення їх до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства "Мурованокуриловецька центральна районна лікарня".

Мурованокуриловецька селищна рада узагальнює пропозиції щодо кандидатур та приймає рішення про затвердження складу конкурсної комісії.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних