A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

У громадах Вінницької області завершився перший етап конкурсу «Комфортні громади»

Дата: 11.01.2022 08:45
Кількість переглядів: 234

На Вінниччині завершився перший етап конкурсу «Комфортні громади» на 2021-2022 рік. Загалом для участі у ньому було подано 173 проєкти.

 Після схвалення на місцевому рівні 141 проєкт від 58 територіальних громад перейшов на другий обласний етап. До 14 січня вони мають пройти аналіз на відповідність технічним вимогам та комплектність. Після оцінювання фахівцями-експертами  проєкти передадуть Експертній раді, яка й визначить переможців.

Проведення конкурсу обласної Ради «Комфортні громади» у два етапи - це одне з цьогорічних нововведень. Крім того, змінився й обсяг співфінансування проєктів-переможців із обласного бюджету.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу, для громад із населенням понад 10 тис. осіб співфінансування складатиме до 500 тис. грн, тоді як їхній власний внесок має бути не менше 50%. Для громад із населенням менше як 10 тис. мешканців передбачене співфінансування до 350 тис. грн, а власний внесок – не менше 30%.

 Всього до другого етапу конкурсу в категорії громад із понад 10 тис. населення надійшло 113 проєктів, а від громад із населенням менше ніж 10 тисяч - 28 проєктів.

 Громади подавали проєкти за одним із чотирьох пріоритетних напрямів. Лідером серед них став напрям «Сучасна громада». Відразу 87 проєктів цього спрямування перейшли до обласного етапу. У напряму «Безпечна та доступна громада» таких проєктів - 28, «Здоров’я жителів громади» - 18 і «Спроможна громада» - 8 проєктів.

 Визначення переможців конкурсу має відбутися вже в лютому 2022 року. Для громад із населенням понад 10 тис. осіб може бути визначено не більше двох проєктів-переможців, а з населенням менше за 10 тисяч - не більше одного.

Управління у справах медіа та комунікацй

Вінницької обласної Ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.