A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Депутати селищної ради зібрались на позачергову сесію

Дата: 15.12.2021 16:16
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

15 грудня 2021 року за ініціативи селищного голови Галини Цибульської відбулась 18 (позачергова) сесія селищної ради за участі 19 депутатів.

На пленарному засіданні були присутні  секретар виконавчого комітету селищної ради Людмила Андрущак, начальник управління регіонального розвитку селищної ради Світлана Озерянська, працівники апарату селищної ради, представники засобів масової інформації.

Депутати розглянули питання про внесення змін до рішення 2 сесії селищної ради 8 скликання від 28 грудня 2020 року №26 ”Про бюджет на 2021 рік“, з якого доповіла начальник фінансового управління селищної ради Лариса Дідушок.

 За підсумками перевиконання дохідної частини загального фонду селищного бюджету за 11 місяців 2021 року збільшено видатки загального фонду бюджету селищної територіальної громади на 2021 рік в сумі 2024968 грн., які буде спрямовано на придбання балонів для медичного кисню та безкоштовних медикаментів медичним установам громади, на виплату заробітної плати працівникам закладів освіти, компенсаційні виплати за пільговий проїзд громадян, виплати одноразової допомоги та ін.

Депутатським корпусом прийнято рішення про передачу функцій замовника, надання згоди на проведення будівельних робіт, надання згоди на укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію); про Бюджетний регламент Мурованокуриловецької селищної ради; про затвердження звіту про базове відстеження результативності рішення 11 сесії Мурованокуриловецької селищної ради 8 скликання від 25.06.2021 року  № 352 “Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території  Мурованокуриловецької селищної територіальної громади”; про внесення змін до граничної штатної чисельності комунального закладу “Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради”; про затвердження Порядку розподілу орендної плати за майно комунальної власності Мурованокуриловецької селищної територіальної громади.

Також депутати розглянули 129 земельних питань.

За результатами голосування не прийнято проект рішення про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність громадянам Тищенку М.С., Заяринюку С.В., Тищенку В.П., Тищенку Р.Л., Страпачук Я.І., Страпачуку А.О., Гуляк А.В., Щецяку С.В.

В Різному селищний голова Галина Цибульська проінформувала про ситуацію, що склалася в КНП Мурованокуриловецька центральна районна лікарня.

Прийняті рішення пленарного засідання 18-ї (позачергової) сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки, визначені Законом України “Про доступ до публічної інформації” в розділі Рішення селищної ради 8 скликання. 18 (позачергова) сесія”.

 

Тетяна Покалюк,

 начальник відділу організаційної роботи

 та зв’язків з засобами масової інформації

                                                                             селищної ради

Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних