A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Завершено 4-те пленарне засідання 17 сесії селищної ради

Дата: 06.12.2021 14:18
Кількість переглядів: 490

6 грудня 2021 року відбулась 4-та заключна частина пленарного засідання 17-ої сесії селищної ради восьмого скликання, яке провела селищний голова Галина Цибульська.

Перед початком роботи сесії Мурованокуриловецький селищний голова Галина Цибульська за участю працівників культури громади привітали депутатський корпус, працівників апарату, виконавчих органів селищної ради з Днем Збройних сил України та Днем місцевого самоврядування.

Заступник голови Могилів-Подільської районної державної адміністрації Володимир Рубанський вручив селищному голові Галині Цибульській ПОДЯКУ Могилів-Подільської районної державної адміністрації та районної ради з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

У ході засідання депутатами селищної ради розглянуто 430 земельних питань, які попередньо розглянуті постійною комісією з земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

В результаті роботи депутатським корпусом не було підтримано 130 проектів рішень.

Крім того, депутати внесли доповнення до порядку денного сесії селищної ради питанням про дострокове розірвання контракту та звільнення директора КНП Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” Гук В.П. За наслідками голосування депутатським корпусом прийнято рішення про дострокове розірвання контракту, укладеного 11 лютого 2020 року між Мурованокуриловецькою селищною радою в особі селищного голови та директором КНП Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” Гук Вікторією Петрівною, та звільнили її з посади директора з 07 грудня 2021 року.

Підбиваючи підсумки роботи 17 сесії, селищний голова Галина Цибульська подякувала  депутатам за довготривалу об’єктивну роботу.

Прийняті рішення 4-го пленарного засідання 17-ї сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки, визначені Законом України “Про доступ до публічної інформації” в розділі Рішення селищної ради 8 скликання. 17 сесія”.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

та зв’язків з засобами масової інформації

апарату селищної рад

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.