МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Вітання Мурованокуриловецького селищного голови Галини Цибульської з Днем місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2021 14:19
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

Шановні жителі Мурованокуриловецької селищної територіальної громади, старости, діловоди, члени виконавчого комітету, депутати, працівники і ветерани місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування, яке щорічно відзначається в Україні 7 грудня.

Це свято нашої громади, кожного села, селища, кожного їх мешканця, яке об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, адже саме через врядування люди мають право обирати та бути обраними, а головне – брати участь у вирішенні питань місцевого значення та відстоюванні інтересів території, на якій проживають.

Це свято відзначають ті, хто працює в старостинських округах, селищній раді, депутати - всі, кому виборці довіряють свою долю, покладають надії на вирішення своїх проблем, проблем  населених пунктів. А це благоустрій, ремонт доріг, будівництво водогонів, вуличне освітлення, транспортне сполучення,  надання освітніх, медичних, культурних, адміністративних та побутових послуг, соціальний захист населення. Саме ці питання мають вирішувати органи місцевої самоврядності, наділені відповідними ресурсами та повноваженнями.

Після проведення адміністративно-територіальної реформи в нашій країні саме на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально–економічний стан територіальних громад, за створення комфортних умов для проживання мешканців, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще нашої землі.

Місцеве самоврядування в нашій громаді представляють селищна рада, 19 старостинських округів, виконавчий комітет, 26 депутатів селищної та 6 депутатів районної  ради та понад сотня посадових осіб місцевого самоврядування, які переймаються повсякденними турботами жителів 49-ти населених пунктів та забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Тож дозвольте мені від імені селищної ради, від себе особисто привітати всіх  з Днем місцевого самоврядування, висловити щирі слова вдячності кожному за щоденну працю та відповідальність, активну громадянську позицію та особистий внесок у розбудову нашої громади.

Особливі слова подяки адресуємо ветеранам самоврядної ниви, які своєю багаторічною працею утверджували основи місцевої самоврядності громади.

Бажаю всім міцного здоров’я, миру, злагоди та порозуміння в державі та сім’ях, терпіння та мудрості у вирішенні актуальних питань жителів  Мурованокуриловецької селищної територіальної громади!

З повагою,

селищний голова                                                      Галина Цибульська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних