МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Проведено друге пленарне засідання 17– ї сесії селищної ради

Дата: 30.11.2021 14:18
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

У сесійній залі селищної ради о 10.00 год 30 листопада 2021 року продовжила роботу 17-та  сесія селищної ради – 2-ге пленарне засідання, яке провела селищний голова Галина Цибульська за участю 20 депутатів селищної ради. Головуюча наголосила, що сесія згідно Закону України Про місцеве самоврядування в Україні та Регламенту Мурованокуриловецької селищної ради 8 скликання повинна продовжити роботу з тим порядком денним, який було прийнято 26.11.2021.

Депутатським корпусом продовжено розгляд питання звіту директора КНП “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” Гук В.П. про роботу підприємства за 2020-2021 роки, в обговоренні якого взяли участь Анатолій Шевцов, Наталя Камінська та депутат селищної ради Юрій Лебедюк.

Крім вищезгаданого депутати розглянули наступні питання:

  1. Про звіт директора комунального підприємства Розвиток               Якимлюка М.П.  про фінансово-господарську діяльність підприємства.

ДоповідаВ:

Якимлюк М.П.

  • директор комунального підприємства Розвиток.
  1. Про внесення змін до рішення 11 сесії селищної ради 8 скликання від 25.06.2021 №360 “Про уповноваження старост старостинських округів Мурованокуриловецької селищної ради на вчинення нотаріальних дій”.
  2. Про передачу майна Мурованокуриловецької селищної ради в оперативне управління КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги Мурованокуриловецької селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області”.
  3. Про передачу майна Мурованокуриловецької  селищної територіальної громади в оперативне управління комунальному підприємству “Надія Вода”.

ДоповідаЛА:

Красовська В.В.

  • начальник відділу комунальної власності селищної ради.
  1. Про призначення Кушніра С.М. на посаду директора  комунального закладу Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної  ради”.
  2. Про умови оплати праці директора комунального підприємства Джерело Мурованокуриловецької селищної ради Козлова О.П.

ДоповідаЛА:

Дерун Г.О.

  • начальник відділу кадрової роботи селищної ради.
  1. Про затвердження граничної штатної чисельності та графіку роботи комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр Мурованокуриловецької селищної ради Вінницької області”.

ДоповідаЛА:

Скринецька В.В.

  • директор КУ “Інклюзивно-ресурсний центр Мурованокуриловецької селищної ради Вінницької області”.
  1. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад”  с. Вербовець  Могилів-Подільського району Вінницької області.
  2. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад” с. Снітків Могилів-Подільського району Вінницької області.
  3. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад”  с. Морозівка  Могилів-Подільського району Вінницької області.
  4. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу закладу дошкільної освіти (дитячий садок) “Ромашка” с. Перекоринці Могилів-Подільського району Вінницької області.
  5. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу закладу дошкільної освіти (дитячий садок) “Зірочка” с. Дружба Могилів-Подільського району Вінницької області.

ДоповідаВ:

Богацький В.В.

  • начальник відділу освіти селищної ради.
  1. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу комунального підприємства “Мурованокуриловецький центр кіно”.

ДоповідаВ:

Стенгецький М.О.

  • голова ліквідаційної комісії  комунального підприємства “Мурованокуриловецький центр кіно”.
  1. Про затвердження передавального акту комунального закладу “Мурованокуриловецька центральна бібліотека” до правонаступника комунального закладу “Мурованокуриловецька селищна публічна бібліотека”.
  2.  Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт покрівлі комунального закладу “Мурованокуриловецька мистецька школа”.

ДоповідаЛА:

Веклюк В.М.

  • начальник відділу культури, молоді та туризму селищної ради.
  1. Про звернення депутатів Мурованокуриловецької селищної ради                  8 скликання щодо фінансування заробітних плат медичних працівників.

ДоповідаВ:

Лебедюк Ю.М.

  • член депутатської фракції політичної партії “Європейська Солідарність”.
  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ПрАТ “Укргідроенерго”.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок  у постійне користування ДП “Могилів-Подільське лісове господарство”.
  3. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення  ПП “Істина-А” с. Вищеольчедаїв.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії на території Мурованокуриловецької селищної ради (колишня Михайловецька, Жванська та Вищеольчедаївська сільські ради) АТ “Вінницяобленерго”.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ lifecell.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ФГ “ВЕЛЕС-ВІТА”.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки СХК Вінницька промислова група.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок зі зміною цільового призначення у постійне користування ДП Жмеринське лісове господарство.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок зі зміною цільового призначення у постійне користування ДП “Мурованокуриловецький райагроліс” ВОКСЛП “Віноблагроліс”.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок  у постійне користування державному підприємству Могилів-Подільське лісове господарство.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребувані земельні частки (паї) 01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на умовах оренди ФГ “Велес Віта”.
  12. Про продовження терміну дії договору оренди землі ПОП Весна.
  13. Про продовження терміну дії договорів оренди землі                                 гр. Печенюку С.О.
  14. Про внесення змін до договору оренди землі Сущику П.М.
  15. Про укладання договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом.
  16. Про припинення договору оренди земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств ,установ і організацій ТОВ “Енергобар”.
  17. Про припинення договору оренди земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій ТОВ “Сонячна лінія”.
  18. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Мельник М.М.

ДоповідаВ:

Тарановський М.В.

  • начальник відділу земельних ресурсів селищної ради.

За наслідками голосування депутатським корпусом не підтримано проект рішення про продовження терміну дії договорів оренди землі  громадянину Печенюку С.О.

 

Депутати оголосили перерву в роботі сесії до 03.12.2021

 

Прийняті рішення 2-го пленарного засідання 17-ї сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки, визначені Законом України “Про доступ до публічної інформації” в розділі Рішення селищної ради 8 скликання. 17 сесія”.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

та зв’язків з засобами масової інформації

апарату селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних