A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

В селі Галайківці відкрито оновлений сільський клубний заклад

Дата: 18.11.2021 16:50
Кількість переглядів: 357

17 листопада,  в селі Галайківці Мурованокуриловецької селищної територіальної громади  відбулось відкриття оновленого сільського клубного закладу, приміщення якого повністю відремонтовано. В приміщенні сільського клубу  розташували дві  бібліотеки (дитячу та дорослу), музей народної творчості, спортивну кімнату, кімнати для гурткової роботи,  для проведення дозвілля жителями села та кімнати, де працюватимуть староста та діловод  Галайковецького старостинського округу

До участі у відкритті сільського клубного закладу  долучились: селищний голова Галина Цибульська, депутат селищної ради, голова ФГ Велес-Віта Петро Струсевич, начальник відділу культури, молоді та туризму селищної ради Валентина Веклюк та староста Галайковецького старостинського округу Наталя Біжко.

Вітаючи громаду села із відкриттям оновленого клубу Галина Цибульська зазначила: «Приємно відкривати такий гарний сільський клубний заклад. Впевнена, що такий клубний заклад має бути в кожному селі. Там, де існує клуб, буде продовжуватись життя».

В свою чергу,  староста Галайковецького старостинського округу Наталя Біжко подякувала Петру Павловичу Струсевичу, Володимиру Івановичу Рубанському, Василю Васильовичу Загороднюку та  усім небайдужим, які доклали максимум коштів та зусиль, аби втілити в життя мрію жителів села – створити в громаді гарний заклад культури.

Після урочистого відкриття клубу, перерізування червоної стрічки, мешканці села та гості прослухали концертну програму, яку підготували для них працівники відділу культури, молоді та туризму селищної ради та школярі місцевої школи.

Відтепер,  тут проводитимуться усі громадські  та культурно-мистецькі заходи, а оновлений заклад стане творчим, інформаційним та культурним осередком для всіх мешканців громади.

Оксана Марецька, головний спеціаліст відділу організаційної

 роботи та зв’язків з засобами масової інформації селищної ради

 

  

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.