A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

Дата: 09.11.2021 13:15
Кількість переглядів: 309

       Відділ культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  директора комунального закладу «Мурованокуриловецька мистецька школа».

        Конкурс проводиться відповідно до законів України «Про позашкільну освіту», «Про культуру», «Про освіту», Положення про мистецьку школу, затвердженого наказом Міністерства культури України від 09.08.2018 № 686 (зі змінами), наказу № 45 від 09.11.2021 року «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Муровано-куриловецька мистецька школа».

 

Найменування і місцезнаходження закладу

Комунальний заклад «Мурованокуриловецька мистецька школа» вул. Соборна, 130, смт Муровані Курилівці, Могилів-Подільський район, Вінницька область, Україна, поштовий індекс 23400.

Найменування посади та умови оплати праці

Директор комунального закладу «Мурованокуриловецька мистецька школа»

За виконання обов’язків, передбачених контрактом, директору нараховується заробітна плата відповідно до чинного законодавства України, виходячи з установленого директору відповідного тарифного розряду, але не менше, ніж це встановлено Єдиною  тарифною сіткою відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки  розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами),  від 11 січня 2018 року № 22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників»  (зі змінами), а також наказом Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», зареєстровано в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410 (із змінами), з урахуванням фонду оплати праці відділу культури, молоді та туризму.

Додатково, за наказом начальника відділу культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради, у межах наявних коштів на оплату праці, можуть виплачуватись надбавки, доплати та премії відповідно до чинного законодавства України.

Перелік документів, кінцевий строк і місце подання документів для участі в конкурсі

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають у визначений строк (особисто або уповноваженою згідно з довіреністю особою) за описом такі документи:

1) письмову заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

2) автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

3) копію паспорта громадянина України;

4) копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

5) документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою (за наявності);

6) копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної роботи не менше трьох років на день їх подання;

7) довідку про відсутність судимості;

8) довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

9) мотиваційний лист, складений у довільній формі та 2 рекомендаційних листи.

10) перспективний план розвитку комунального закладу «Мурованокуриловецька мистецька школа» на 1 рік та на 5 років.

Особа може подавати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Документи для участі у конкурсі приймаються в робочі дні з 09 листопада 2021 року до 09 грудня 2021 року з 08:30 до 17:00 години.

Документи для участі у конкурсі приймаються за адресою: смт Муровані Курилівці, вул.Соборна, 74 або ел.поштою : mkkultura@gmail.com

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу культури відповідно до Закону України «Про позашкільну освіту»

На посаду директора призначається особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, яка пройшла конкурсний відбір і визнана переможцем конкурсу.

Дата та місце початку конкурсного відбору, етапи його  проведення та тривалість

Дата та місце початку конкурсного відбору:

28 грудня 2021 року, смт Муровані Курилівці, вул. Соборна, 74, Відділ культури, молоді та туризму, читальний зал, 2-й поверх.

Етапи проведення та тривалість конкурсного відбору:

І етап: 28 грудня 2021 року о 10:00 годині перевірка знання законодавства у сфері позашкільної освіти, зокрема законів України «Про культуру», «Про освіту», «Про позашкільну освіту», Положення про мистецьку школу, затвердженого наказом Міністерства культури України 09.08.2018 № 686 (зі змінами) та інших нормативно-правових актів у сфері позашкільної освіти;

ІІ етап: 29 грудня 2021 року о 10:00 годині публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу позашкільної освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Підведення підсумків конкурсного відбору та визначення переможця

Детально з Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу культури, що є об’єктом комунальної власності Мурованокуриловецької селищної ради  можна ознайомитися на офіційному веб-сайті відділу культури, молоді та туризму селищної ради

 https://vk.murkur-gromada.gov.ua/

Прізвище та ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти для довідок

Веклюк Валентина Миколаївна

Телефон: 2-11-93

 mkkultura@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних