A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулося засідання селищної комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 08.10.2021 12:38
Кількість переглядів: 489

7 жовтня цього року в залі засідань селищної ради відбулося засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провела селищний голова Галина Цибульська.

На засіданні слухались  такі питання:

  • про заходи щодо покращення епідемічної ситуації на території громади;
  • про визначення та затвердження місця знешкодження вибухонебезпечних предметів, які будуть виявлені в 2022 році на території Мурованокуриловецької громади;
  • про стан захворюваності гострими кишковими інфекціями та харчовими отруєннями на території  Мурованокуриловецької селищної територіальної громади та шляхи її стабілізації;
  • заходи щодо профілактики отруєння грибами;
  • про затвердження Плану організаційних і практичних заходів направлених на забезпечення техногенної та природної безпеки в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

З інформацією щодо першого питання виступила головний лікар КНП  ЦПМСД Мурованокуриловецької селищної радиЛ.Сидоренко.  Вона довела  до відома присутніх інформацію про стан захворюваності  на COVID-19 та наголосила на необхідності проведення вакцинації від гострої распіраторної хвороби COVID-19 всім жителям громади.

Начальник 23-ДРПЧ смт. Муровані Курилівці 5- ДПРЗ ГУ ДСНС у Вінницькій області (м.Могилів-Подільський) С.Грабчак ознайомив присутніх з визначеними місцями для знищення вибухонебезпечних предметів, які будуть виявлені на території селищної ради.

Щодо стану захворюваності гострими кишковими інфекціями, харчовими отруєннями та отруєння грибами на території Мурованокуриловецької селищної територіальної громади доповіли  начальник  Мурованокуриловецького  управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області В.Бирка та завідуючий відділенням організації санітарно-гігієнічних та епідеміологічних досліджень БМВЛД І.Юрченко.

Про затвердження Плану організаційних і практичних заходів направлених на забезпечення техногенної та природної безпеки в осінньо-зимовий період 2021-2022 років доповів начальник відділу цивільного захисту Мурованокуриловецької селищної  ради В.Кривов’язий.

За підсумками проведення засідання  прийнято відповідні рішення та складено протокол. З протоколом засідання можна ознайомитися на веб-сайті селищної ради в розділі "Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) селищної ради" за посиланням:

https://rada.info/upload/users_files/04325974/aae0e1a114a8ad3d107a4a82b2d91ee5.pdf

 Володимир Кривов'язий, секретар комісії з

питань ТЕБ та НС селищної ради

  

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.