A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Показник ефективності медичної реабілітації за кошти Фонду сягнув 81,8%

Дата: 05.10.2021 12:23
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

Відновне лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів, що надається працюючим українцям за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, має показник ефективності 81,8% у лікуванні складних патологій.

У першому півріччі 2021 року курс реабілітації за кошти ФССУ пройшли 5 108 працівників, які знаходились на лікарняному через важке захворювання або травму (також Фонд фінансує реабілітацію для дітей застрахованих осіб, жінок з порушенням перебігу вагітності, учасників АТО).

З них 4 178 осіб повністю відновили працездатність за підсумками завершення курсу відновного лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів і змогли одразу повернутись до роботи. Показник повної ефективності реабілітації складних патологій за кошти Фонду склав 81,8%.

Найвищий показник ефективності реабілітації спостерігається в разі медико-психологічної реабілітації учасників АТО (100%), а також відновного лікування після оперативних втручань на органах травлення, сечостатевої системи, жіночих статевих органах тощо. Повністю відновлено працездатність у 97,7% пацієнтів за цим профілем.

Високий показник ефективності лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів в пацієнтів, які мали ревматологічні захворювання, опіки, ортопедичні і травматологічні операції (83,3%).

Ефективність реабілітації після інфарктів міокарда, нестабільної стенокардії, операцій на серці, захворювань легень, операцій на легенях і цукрового діабету становить 83,2%. Після оперативних втручань на органах зору – 81,3%.

Після інсультів і черепно-мозкових травм повністю відновлено працездатність було у 61,2% пацієнтів, які проходили реабілітацію за кошти ФССУ.

Пройти відновне лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу після перенесених захворювань і травм за кошти ФССУ має право кожна застрахована особа за наявності медичних показань – сьогодні під опікою Фонду 12 мільйонів осіб, які мають офіційне працевлаштування, або є фізичними особами-підприємцями.

Пацієнти направляються на реабілітацію після закінчення гострого періоду захворювання та за наявності визначеної медичної потреби.

Отримати консультацію щодо можливості пройти відновне лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів за кошти ФССУ застраховані особи можуть за телефонами: http://www.fssu.gov.ua/fse/control/main/uk/publish/article/975533 (оберіть відділення за територіальною ознакою).

Також до відповідальних осіб за телефонами вище можуть звертатись лікуючі лікарі, чиї пацієнти потребують продовження стаціонарного лікування на базі санаторно-курортних закладів.

Барське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних