A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Розпочалось пленарне засідання чергової 14– ї сесії селищної ради

Дата: 30.09.2021 16:34
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

30 вересня цього року в залі засідань селищної ради відбулося пленарне засідання  чергової 14-ї сесії селищної  ради під головуванням селищного голови Галини Цибульської. На розгляд сесії винесено 567 питань порядку денного.

На сесійному засіданні були присутні 18 депутатів з 26 обраних.

В роботі сесії взяли участь керівники окремих установ та організацій, працівники апарату та виконавчих органів селищної ради, представники засобів масової інформації.

Перед початком сесії селищний голова Галина Цибульська проінформувала про стан справ у громаді і проведену роботу постійними комісіями, апаратом та виконавчими органами селищної ради в період між одинадцятою та чотирнадцятою сесіями, тобто з 25 червня по 30 вересня цього року.

Депутати розглянули наступні питання порядку денного:

  1. Про Комплексну програму соціального захисту населення Мурованокуриловецької селищної ради на 2021-2025 роки в новій редакції .
  2. Про прогноз бюджету Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.
  1. Про внесення змін до рішення 2 сесії селищної ради 8 скликання від                 28 грудня 2020 року №26 “Про бюджет Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2021 рік (зі змінами)”.
  1. Про внесення змін до рішення 12 сесії селищної ради 8 скликання від 06.08.2021 №453 “Про затвердження граничної штатної чисельності працівників закладів освіти Мурованокуриловецької селищної ради”.
  1. Про реорганізацію комунального закладу “Мурованокуриловецька центральна бібліотека” шляхом приєднання до комунального закладу “Мурованокуриловецька селищна публічна бібліотека”.
  1. Про передачу бібліотечного фонду із комунальної власності Мурованокуриловецької селищної територіальної громади у комунальну власність Вендичанської селищної територіальної громади.
  1. Про внесення змін до штатної чисельності комунального закладу позашкільної освіти “Мурованокуриловецький Будинок дитячої та юнацької творчості”.
  2. Про затвердження Статуту комунального  закладу позашкільної  освіти “Інклюзивно-ресурсний центр Мурованокуриловецької селищної ради Вінницької області” в новій редакції.
  3. Про прийняття майна у комунальну власність Мурованокуриловецької селищної територіальної громади.
  4. Про розпорядження селищного голови.
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі на місцевості  ПАТ “ВФ УКРАЇНА” (ТМ “Vodafone”).
  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення ТОВ “РУБАНСЬКИЙ АГРО”.
  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення ПП “ЗАРІЧНЕ АГРО” с. Котюжани.
  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення фермерського  господарства ФГ “Стріла”.
  1. Про  надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ “Мурованокуриловецький райсількомунгосп”.
  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ТОВ Вищеольчедаїв цукор.
  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення дитячого майданчика по                   вул. Соборна, смт Муровані Курилівці.
  1. Про надання земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на умовах оренди  ПП “Учбово-виробничий комбінат “ТРЕК”.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення, відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) ТОВ “РУБАНСЬКИЙ  АГРО”.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення, відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) ФГ “Стріла” с. Снітків.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності сільськогоспо-дарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП “Поділля В”.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду ТзОВ “Агрохімпродукт” селище Холоднянське Черкаської області.
  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі гр. Окремій Т.О.
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості                    гр. Бистрієвській  Л.І.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, що надана на умовах оренди, для розміщення та експлуатації  будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства  гр. Чемериському Р.В.
  1. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, яка використовувалася ТОВ Мурованокуриловецьке міжгосподарське підприємство по птахівництву.
  1. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
  1. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.
  1. Про продовження терміну дії договорів оренди землі ФГ Щедрий хутір.
  1. Про продовження терміну дії договорів оренди землі.
  1. Про продовження терміну дії договору оренди землі Маринюк В.В.
  1. Про внесення змін до договорів оренди землі.
  1. Про передачу земельних ділянок з комунальної власності у державну власність.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність громадянам Алтмишбаєвій Н.П., Алтмишбаєву А.С., Алтмишбаєвій Ю.І., Стародуб С.М., Михайлюку В.П.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки та передачу її  у власність гр. Базюку О.В.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність гр. Базюку О.В.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність гр. Боднар С.М.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність гр. Бурдейній Л.А.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки та передачу її  у власність гр. Вознюку С.О.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність гр. Гарагоді О.В.

 

Решту питань порядку денного депутати планують розглянути на 2-ій частині пленарного засідання сесії, яке відбудеться 5 жовтня ц.р.

Прийняті рішення 14-ї сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки, визначені Законом України “Про доступ до публічної інформації” в розділі Рішення селищної ради 8 скликання. 14 сесія”.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

та зв’язків з засобами масової інформації

апарату селищної ради

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних