A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

День селища – свято, яке запам’ятається надовго!

Дата: 22.09.2021 14:29
Кількість переглядів: 871

День селища – завжди хвилююча подія для його мешканців. В такий день кожен відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому селище дороге, хто тут живе, працює чи просто приїздить у гості.

Щорічно за традицією, 21 вересня мешканці Мурованих Куриловець відзначають День селища.  Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися та виросли. В цей день селище, як завжди радо зустрічає гостей.

В урочистій атмосфері та з піднесеним настроєм розпочалась урочиста частина святкування, яка проходила під гаслом Квітуй, Мурованокуриловеччино моя, в барвистім вінку України”.

В урочистостях взяли участь  перший заступник голови  Вінницької обласної Ради Володимир Кістіон, голова Могилів-Подільської районної Ради Іван Телеватюк, заступник голови Могилів-Подільської районної державної адміністрації Володимир Рубанський, помічник депутата Вінницької обласної Ради  Андрія Поліщука Максим Уваров, селищний голова Галина Цибульська.

З вітальним словом до присутніх звернулась селищний голова Галина Цибульська, яка  привітала всіх зі святом, подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь в житті селища. Також, побажала селищу розквіту, жителям міцного здоров’я та добробуту, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

 Із теплими словами вітань до жителів Мурованих Курилівців звернулись і гості, які завітали на свято – Володимир Кістіон, Іван Телеватюк, Володимир Рубанський та Максим  Уваров. Вони  побажали   добробуту та процвітання усім жителям, а також висловили сподівання на покращення розвитку  не тільки селища, а й усієї  громади.

Перший заступник голови обласної Ради Володимир Кістіон вручив Подяки Вінницької обласної Ради з нагоди відзначення Дня селища жителям селища: Власовій Ніні Захарівні – колишній вчительці початкових класів, майстрині-вишивальниці, писанкарці,  Пушкарю Сергію Володимировичу – фотомитцю, Химич Галині Іванівні - старшому диспетчеру Мурованокуриловецької автостанції ПрАТ “Вінницьке обласне підприємство автобусних станцій 10599”.

 Також з вітальним словом до присутніх в залі звернувся депутат селищної ради Петро Струсевич, який вручив Грамоту Верховної Ради України  Світлані Кубляк – директору ППРедакція газети “Наше Приддністров’я.

Помічник депутата Верховної Ради Лариси Білозір Світлана Кубляк передала очільниці громади Галині Цибульській Сертифікат на суму 2 млн. грн.  на соціально-економічний розвиток громади, а саме:

  • придбання нового обладнання для харчоблоку КНП Мурованокуриловецька центральна районна лікарня;
  • заміна покрівлі КЗ Мурованокуриловецька мистецька школа”;
  • завершення робіт з реконструкції спортивного майданчика;
  • придбання нових стільців для глядацької зали та сценічного вбрання КЗ Мурованокуриловецький центр культури і дозвілля”.

Після урочистої частини заходу учасники свята переглянули змістовну та цікаву концертну програму. Аматори сцени подарували присутнім чудовий настрій та видовищні виступи.  А родзинкою  свята став виступ народних артистів України  Станіслава Городинського та Миколи Янченка.

Опісля чудового концерту свято продовжилося розіграшем безпрограшної лотереї, дискотекою для молоді та святковим салютом.

  Цікава феєрія різноманітних заходів, організована в селищі з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювала всіх духом єдності, радості й дарувала багато щасливих моментів для мешканців та гостей селища Муровані Курилівці.

Оксана Марецька, головний спеціаліст відділу організаційної

роботи та зв’язків з засобами масової інформації селищної ради

  

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.