A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Депутати працювали в постійних комісіях селищної ради

Дата: 20.09.2021 14:47
Кількість переглядів: 444

Фото без опису

На спільному засіданні 2-х постійних комісій з  питань освіти, культури, молоді, спорту, духовного відродження, молодіжної політики, охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, розвитку та  з питань  фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної власності, житлово-комунального господарства, інфраструктури та розвитку депутати розглянули наступні питання:

  1. Про внесення змін до рішення 12 сесії селищної ради 8 скликання від 06.08.2021 №453 “Про затвердження граничної штатної  чисельності працівників закладів освіти  Мурованокуриловецької селищної ради”.
  2.  Про внесення змін до штатної чисельності комунального закладу позашкільної освіти “Мурованокуриловецький Будинок дитячої та юнацької творчості”.
  3.  Про реорганізацію комунального закладу  “Мурованокуриловецька центральна бібліотека” шляхом приєднання до комунального закладу “Мурованокуриловецьа селищна публічна бібліотека”.   
  4.   Про Комплексну програму соціального захисту населення Мурованокуриловецької селищної ради на 2021-2025 роки.   
  5.   Про звернення депутатів Мурованокуриловецької селищної ради 8 скликання щодо            недопущення підвищення тарифів для населення.
  6. Про внесення змін до рішення 2 сесії селищної ради 8 скликання від  28 грудня 2020 року №26 “Про бюджет Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2021 рік (зі змінами)”.
  7. Про затвердження Статуту комунального  закладу позашкільної  освіти “Інклюзивно-ресурсний центр Мурованокуриловецької селищної ради Вінницької області” в новій редакції.
  8. Про прийняття майна у комунальну власність Мурованокуриловецької селищної територіальної громади.
  9. Про передачу бібліотечного фонду із комунальної власності Мурованокуриловецької селищної територіальної громади у комунальну власність Вендичанської селищної територіальної громади.

Крім того, постійною комісією з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою розглянуто 558 питань, які стосувалися надання  дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості); на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в тимчасове користування на умовах оренди; затвердження технічної  документації та передачу земельних ділянок у власність та інші.

 

Напрацьовані проєкти рішень з рекомендаціями членів постійних комісій будуть розглянуті під час  пленарного засідання 14 сесії Мурованокуриловецької селищної ради, що відбудеться 30 вересня 2021 року.

 Оксана Марецька, головний спеціаліст  відділу  організаційної роботи

та зв’язків з засобами масової інформації селищної ради  

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних