A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Працівники селищної ради долучились до вакцинації від COVID-19

Дата: 17.09.2021 13:57
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

- Вакцинація - це один з шляхів, який допоможе зупинити епідемію. Відмовляючись від щеплення, ви наражаєте власне здоров’я та здоров’я оточуючих на невиправданий ризик.  Ще на початку липня, дотримуючись вимог наказу МОЗ України від 24.12.2021 № 3018 “Про затвердження Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках, я особисто та ще чотири працівники Мурованокуриловецької селищної ради одними з перших зробили щеплення. Почувалися добре, ніяких побічних реакцій не було, - зазначив секретар селищної ради Сергій Ладан.

Слід наголосити, що на базі КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги Мурованокуриловецької селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області” створено пункт щеплення від коронавірусу, який працює щоденно (понеділок-п’ятниця з 08.30 до 14.00 год0.

Також вакцинуватися можна в Центрі надання адміністративних послуг Мурованокуриловецької селищної ради в суботу з 09.00 до12.00 год та неділю з 10.00 до 12.00 год.

 Щеплення проводять лікарі та медичні сестри, які пройшли навчання з вакцинації та надання невідкладної медичної допомоги у разі виникнення побічних реакцій.

- Працівники селищної ради щоденно контактують з людьми, – наголосила секретар виконавчого комітету селищної ради Людмила Андрущак, яка отримала минулого тижня  другу дозу вакцини, – тож для мене вакцинація є дуже важливою, зокрема й для того, аби не наражати на небезпеку своїх рідних та колег.

До селищної ради, як органу місцевого самоврядування, щоденно звертається велика кількість громадян по особистих питаннях та питаннях місцевого значення. Відтак у працівників апарату селищної ради, старост старостинських округів протягом дня формується безліч контактів. Тож ми розуміємо, що це великі ризики для громадян. Загалом працівники селищної ради, старости, а також депутати селищної ради вакцинуються поступово і цей процес триває, – додала селищний голова Галина Цибульська.

Вакцинуйтеся, бережіть себе та своїх рідних!

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

та зв’язків з засобами масової інформації

селищної ради

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних