A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Кожна війна має своїх героїв

Дата: 29.08.2021 16:18
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

29 серпня Україна вшановує пам'ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Час... У кожного із нас з ним свої рахунки, а в України - особливі! Український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. Останніми у цьому довгому списку стали Герої Небесної Сотні та воїни АТО. Багатьом із них, на жаль, не судилося повернутися живими. Вони полягли смертю хоробрих! Серед них - житель с. Вищеольчедаїв Роман Коваль. 30 червня 2016 року страшна звістка вмить облетіла село: при поверненні із завдання по прокладенню телефонного кабеля сержант Роман Коваль підірвався на протипіхотній міні поблизу села Павлопіль Волноваського району Донецької області, внаслідок чого загинув на місці. В одну мить яскраві кольори літнього дня стали чорними...

...22 листопада 2015 року на Донеччині загинув наш земляк, уродженець с.Виноградне, Сергій Корнецький.

Майже 6 років пройшло від того страшного дня, проте не вщухає біль важкої втрати для рідних та близьких, чимало сліз виплакали за цей час мати Валентина Іванівна, вітчим Станіслав Григорович, сестра Інна за сина-патріота, який не шкодуючи власного життя захищав кордони України.

Для кожного з нас це нагадування про випробування, які постали перед кожним українцем сьогодні, про тих хлопців Мурованокуриловеччини, які  стояли та стоять зараз на передовій, захищаючи країну від військової агресії, відстоюють мир на нашій землі.

Сьогодні на кладовищах в селах Вищеольчедаїв та Виноградне відбулись мітинги, на яких рідні, односельці та знайомі згадали загиблих та вшанували пам'ять наших земляків. Зі словами скорботи перед присутніми виступили селищний голова Галина Цибульська, старости Вищеольчедаївського та Вербовецького стростинських округів Тетяна Квятковська та Валентина Мількевич.

...Герої не вмирають! Вони тут, з нами, на землі. Допоки ми живі - житиме пам'ять про наших героїв у наших душах і серцях!

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи та зв'язків

з засобами масової інформації селищної ради

Фото без опису 

 

  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних