A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Піснями та танцями Морозівка відзначила 30-ту річницю Незалежності України

Дата: 28.08.2021 10:43
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

26 серпня 2021 року на території школи села Морозівка  панувала святкова та доброзичлива атмосфера – морозівчани та гості святкували 30-річчя Дня Незалежності України.

Для місцевих жителів цей день був ще одним приводом зібратися разом, поспілкуватися, послухати музичні композиції, подивитися на виступи односельчан та гостей, порадіти їхнім творчим успіхам.   

На урочисту подію привітати жителів громади зі святом завітали керівництво селищної ради разом з селищним головою Галиною Цибульською, староста села Мар’яна Мацюк, керівники агроформувань, депутати селищної ради, голова ФГ “Бонас”  с. Морозівка Олександр Чорний.

У цей святковий день виступаючі бажали жителям міцного здоров’я, достатку та родинного затишку, а  селу Морозівка – стабільності та процвітання.

Щирі привітання від ведучих, патріотичні і душевні пісні від місцевих аматорських колективів та виконавців, колективу “Рівненські козаки”, народного колективу “Немерчанка”, запальні танці прийшлися до душі усім присутнім.   Всі бажаючі брали участь в конкурсній програмі, діти смакували солодку вату, стрибали на батутах та каталися на надувній гірці.

Родзинкою цього заходу було проведення безпрограшної лотереї, учасники якої  стали власниками сільськогосподарської продукції, свиней, кухонного та шкільного приладдя, миючих засобів, дитячих іграшок.

 В ході святкування усі бажаючі безкоштовно смакували рибну юшку, бограч, шашлик, хачапурі і, звичайно, отримували гарний настрій та позитивні емоції під час фаєр-шоу.

Святкування завершилось яскравим феєрверком та дискотекою.

Спонсором даного заходу став голова ФГ “Бонас” с. Морозівка, депутат селищної ради Олександр Чорний, який постійно вболіває за розвиток Морозівської територіальної громади. Він  щорічно вживає заходів по благоустрою, озелененню території села, оздобленню центральної вулиці села квітами та вічнозеленими рослинами, облаштуванню зони відпочинку з фонтаном, джерела, встановленню автобусних зупинок, за що йому щиро дякували морозівчани та селищний голова Галина Цибульська, яка  цього дня вручила Олександру Чорному цінний подарунок та Подяку селищної ради.

Село – це велика родина, де як маленький селянин, так і дорослий робить свій внесок в розвиток рідного краю. Це свято дало можливість кожному відчути себе частиною великої родини. Отож залишається побажати жителям Морозівського старостинського округу надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування державного свята.

Нехай сільський родовід кожного року проростає пагонами нових поколінь!

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу з питань організаційної роботи

 та зв'язків із засобами масової інформації

апарату селищної ради

Фото без опису

 

           Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних