A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

В громаді проведено заходи до Дня Державного Прапора України

Дата: 23.08.2021 11:14
Кількість переглядів: 550

Фото без опису

23 серпня 2021 року біля приміщення селищної ради відбулись урочисті заходи до Дня Державного Прапора України, в яких взяли участь селищний голова Галина Цибульська, працівники селищної ради, керівники та представники  комунальних установ селищної ради, організацій, депутати селищної ради, молодь та громадськість.

Право піднятий український прапор було надано начальнику відділення ДАІ Мурованокуриловецького РВ УМВС України у Вінницькій області Вадиму Горобцю.

Синьо-жовтий стяг над нашою землею завжди був і буде символом національного відродження, втілення віковічної мрії наших предків про свободу та незалежність України…”, - з такими словами перед присутніми виступили вихованці комунального закладу позашкільної освіти“Мурованокуриловецький Будинок дитячої та юнацької творчості” Олександра Савіцька та Ангеліна Мурга.  

З вітальним словом до учасників зібрання звернулася очільниця громади Галина Цибульська, яка наголосила, що “…це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Церемонія підняття прапора в кожного українця викликає найкращі патріотичні почуття та гордість за свою Батьківщину.

Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення.

Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам'яті героїчного минулого країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу.

Упевнена, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець - як житель великої країни - відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ”.

Селищний голова Галина Цибульська побажала всім жителям селищної територіальної громади здоров’я, добробуту, щастя в родинах, щоб їх життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

 

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

та зв’язків з засобами масової інформації

апарату селищної ради

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних