A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Жителькам сіл Малий Обухів та Конищів присвоєно почесне звання України “Мати-героїня”

Дата: 17.08.2021 16:15
Кількість переглядів: 436

17 серпня 2021 року голова Могилів-Подільської районної державної адміністрації Юрій Яцук спільно з заступником голови Світланою Антонюк, за участю начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Сніжани Гаврилюк та Мурованокуриловецького селищного голови Галини Цибульської урочисто вручили посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання України “Мати-героїня” Вайс Людмилі Петрівні – матері п’яти дітей, жительці с. Малий Обухів та Кришталь Світлані Сергіївні – матері п’яти дітей, жительці с. Конищів.

Голова районної державної адміністрації Юрій Яцюк висловив слова вдячності  матерям за їх невтомну працю, за гідне виховання своїх дітей і побажав берегиням роду здоров’я, тепла і благополуччя.

Зі словами вітань виступила селищний голова Галина Цибульська, яка вручила квіти та наголосила, що сім’ї Людмили Петрівни та Світлани Сергіївни є прикладом для наслідування і взірцем сімейного виховання. Материнство є найвищим покликанням жінки, яке потребує нескінченного терпіння, самовіддачі, любові, ніжності та мудрості. Мати – це життя. Бути матір’ю – це важка праця, але вона ніколи не буває невдячною, - підкреслила селищний голова Галина Цибульська.

Цього дня відповідно до Указу Президента України від 07 травня 2021 року № 188/2021 за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку присвоєно почесне звання України Мати-героїнядев’яти багатодітним матерям Могилів-Подільського району.

По завершенню урочистої частини перед нагородженими матерями виступили начальник управління соціального захисту населення Сніжана Гаврилюк, начальник Могилів-Подільського сервісного центру Головного управління ПФУ України у Вінницькій області Людмила Рабей та начальник Могилів-Подільського бюро безоплатної правової допомоги Петро Ласкус, які розповіли про передбачені чинним законодавством соціальні гарантії, особливості пенсійного забезпечення та можливість отримати безкоштовну юридичну допомогу.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

та зв’язків з засобами масової інформації

                                                                                                                                                              апарату селищної ради

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.