A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Надавати соціальні послуги максимально якісно і наближено до людей, які їх потребують – основне завдання соцслужб на місцях

Дата: 04.08.2021 10:10
Кількість переглядів: 484

Як покращити якість надання соцпослуг? - 3 серпня говорили у Могилів-Подільському районі, де відбулось виїзне навчання для працівників органів соціального захисту області.
Навчання організували Департамент соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації спільно з Вінницьким обласним центром соціальних служб та соціальними партнерами з числа громадських організацій:
Асоціації захисту та допомоги людям з інвалідністю "Відкриті серця";
ГО "Справа Кольпінга в Україні", "Родина Кольпінга м.Вінниця".
У навчанні взяли участь спеціалісти органів соціального захисту населення територіальних громад з питань організації надання соціальних послуг та працівники надавачів соціальних послуг: територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), центрів надання соціальних послуг, центрів соціальних служб.
Заступник директора Вінницького обласного центру соціальних служб Ольга Слободяник провела практичне заняття стосовно алгоритму ведення випадку, відповідно до Порядку організації надання соціальних послуг. Учасники мали можливість на прикладі двох соціальних історій визначити потреби сімей у соціальних послугах із заповненням зразків документів, які складаються на етапах оцінювання потреб, прийняття рішення про надання послуг та планування подальшої роботи з сім’єю. Було наголошено на необхідності належної взаємодії органів соціального захисту населення та закладів, що надають соціальні послуги, на кожному з таких етапів.
Під час навчання також розглядали питання щодо реалізації Конвенції ООН про права осіб із інвалідністю. Такий навчальний захід вже другий із циклу запланованих для кожного із 6 районів о
бласті.

Із сайту Вінницької обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.