A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

В Могилів-Подільській РДА відбулась комплексна перевірка районної ланки підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту

Дата: 28.07.2021 15:43
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 28 грудня 2020 року № 1659 – р «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2021 рік»  з 19 по 30 липня  проводиться комплексна перевірка органів управління та сил цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи  цивільного захисту. Могилів-Подільська ланка обласної територіальної підсистеми перевірялась комісією  Державної служби з надзвичайних ситуацій 27 липня 2021 року.

На засіданні головувала в.о. голови Могилів-Подільської районної державної адміністрації Ганна Сінчак, яка у вступному слові дала вичерпну оцінку стану цивільного захисту Могилів-Подільської районної ланки. Заступник голови комісії, полковник служби цивільного захисту Євген Анатолійович Лінчевський визначив порядок здійснення заходів по перевірці готовності Могилів-Подільської територіальної громади та Могилів-Подільської ланки в цілому по забезпеченню захисту населення та території від різних видів надзвичайних ситуацій.

Від Мурованокуриловецької селищної територіальної громади участь в цьому заході взяла селищний голова Галина Цибульська.

О 14 години секретарем комплексної комісії була запроваджена ввідна на практичне відпрацювання ліквідації надзвичайної ситуації ( витік аміаку з транспортного засобу внаслідок ДТП). Спеціалізовані служби професійно впоралися з ліквідацією умовної надзвичайної ситуації та показали гідний результат.

На підсумковій нараді заступник голови комісії дав попередню оцінку за результатами перевірки. В заключному слові в.о. голови районної державної адміністрації Ганна Сінчак націлила керівництво району, територіальних громад, спеціалізованих служб на подальше удосконалення у своїй діяльності з питань цивільного захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних