A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулась нарада з питань організації проведення вакцинації населення Мурованокуриловецької громади

Дата: 22.07.2021 16:33
Кількість переглядів: 578

22 червня цього року  селищний голова Галина Цибульська провела оперативну нараду з начальниками окремих управлінь, відділів  та установ селищної ради, на якій піднімалось питання  покращення  організації роботи з проведення вакцинації  населення Мурованокуриловецької селишної територіальної громади проти коронавірусної інфекції.

Галина Миколаївна ознайомила присутніх з розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 20.07.2021 №415-Р “Про центри масової вакцинації”,  в якому повідомляється, що за інформацією Міністерства охорони здоров'я України з 21 липня 2021 року вакцинальна кампанія від гострої коронавірусної хвороби COVID-19 розпочне V етап Дорожньої карти вакцинації населення, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України від 24 грудня 2020 року № 3018 «Про затвердження Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 20212022 роках». На V етапі дозволено проводити вакцинацію всіх бажаючих осіб згідно інструкції виробника вакцин з дотриманням вікових груп.

Також до присутніх звернулась директорка КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги Мурованокуриловецької селищної ради  Могилів-Подільського району Вінницької області” Лариса Сидоренко, яка повідомила,  що 21 липня, у нашій країні стартувала 5 хвиля вакцинації населення,  щеплення робитимуть всім категоріям населення.  

Для створення достатнього колективного імунітету проти коронавірусної інфекції в громаді потрібно щепити 55-60% дорослого населення.

Паралельно з розгортанням центрів вакцинації розпочинається комунікаційна кампанія, щоб донести інформацію, що вакцинація від коронавірусу доступна для всіх!

 Також Лариса Генріхівна наголосила, що вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.

Оксана Марецька, головний спеціаліст відділу організаційної

роботи та зв’язків з засобами масової інформації селищної ради

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.