A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN

Дата: 16.07.2021 09:17
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

Лариса Білозір:

Нарешті ми знову проведемо Оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN вже вчетверте в Тульчині, що на нашому 15 окрузі.

 

Саме завдяки цій знаковій події, яку ми разом з Микола Кучер підтримали ще в 2017 році і яка за три роки зібрала більше 170 тис глядачів, вдалось звернути увагу до порятунку унікальної історичної пам’ятки національного значення – Палацу Потоцького, на території якого відбувається OPERAFEST TULCHYN. Ми почати залучати державне та грантове фінансування на відновлення головної окраси області. Два останні роки завдяки залученим з Державного фонду регіонального розвитку коштам проводиться реконструкція території палацу на загальну вартість 32 млн. грн., а також будуються дороги, які ведуть до Тульчина, розбудовують і реалізовуються важливі для розвитку громади проєкти.

 

Ми ні в якому разі не полишаємо амбітні плани і прикладаємо всі зусилля для того, щоб Палац Потоцьких був  включений до програми Президента України «Велика реставрація». Для цього, за моїм зверненням, урядом було виділено кошти у сумі більше 1,2 млн. грн. для власника об’єкту Вінницької обласноі ради на розробку проєкто-кошторисну документацію для реставрації центрального корпусу палацу. Також разом іншими колегами-парламентарями, був внесений та підтриманий парламентом закон №5551-2, який покликаний дозволити у рамках «Великої реставрації» фінансувати об’єкти культурної спадщини не тільки державної власності, а й комунальної власності. Це важливо для Тульчинської громади, бо Палац Потоцьких пам’ятка національного значення, але знаходиться у власності обласної ради. Згідно проголосованого закону з державного бюджету буде виділено 1 млрд. грн. на реставрацію таких пам’яток культурної спадщини.

 

Цьогоріч у рамках OPERAFEST TULCHYN ми продовжуємо нашу добру традицію залучення малечі до оперного свята та підготували чудову виставу "АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС". Ми також оголосили дитячу та дорослу вікторину на теренах Вінниччини, яка дозволить кожному бажаючому отримати запрошення та потрапити на OPERAFEST TULCHYN! Умови вікторини шукайте на наших офіційних сторінках у фейсбук.

 

Тож задоволенням запрошую всіх на свято і бажаю нам яскравих емоції та гарних вражень. Все буде – ОПЕРА!»

 

 

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних