МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Вячеслав Соколовий: Наша Конституція увібрала в себе віковий законотворчий досвід українців і волю народу самостійно творити свою долю

Дата: 29.06.2021 08:53
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

Урочистості з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України відбулися 25 червня у Вінницькому державному педагогічному університеті ім.Михайла Коцюбинського. Участь у заході взяли голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, голова облдержадміністрації Сергій Борзов, заступник голови обласної Ради Ігор Івасюк, депутатка обласної Ради Людмила Станіславенко.

- Вітаю усіх із надзвичайно важливим і для країни, і для держави святом – 25-ою річницею прийняття Конституції. Основного закону – який є обов’язковою ознакою суверенної демократичної держави, - звернувся до присутніх Вячеслав Соколовий. - 25 років тому наш український народ сформулював для себе основні принципи, за яким хотів би жити і за якими хотів би бачити, як розвивається наша країна, і що є цінним для громадян. Саме у Конституції України визначена її територія, суверенність, права громадян, в тому числі, на безпеку, працю, на освіту. Наша Конституція увібрала в себе віковий законотворчий досвід українців і волю народу самостійно творити свою долю, впорядковувати державне життя, реалізовувати невичерпний потенціал нації.  Бажаю, щоб наша країна, опираючись на Конституцію, інтенсивно розвивалася і економічно, й інтелектуально.

Делегати від урочистого зібрання поклали гірлянди до місць, які символізують пам'ять про українських героїв та учасників національно-визвольних подій. 

Із нагоди Дня Конституції України кращих вінничан відзначено Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради.  

Від Мурованокуриловецької селищної територіальної громади нагороджено депутата селищної ради 8 скликання, Рівненської сільської ради 5 скликання, волонтера Луп'яка Романа Васильовича.

Із сайту Вінницької обласної ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних