МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

У Могилів-Подільському районі пройшов турнір з тенісу настільного

Дата: 16.06.2021 08:41
Кількість переглядів: 469

Фото без опису

За ініціативи та підтримки народного депутата України Ірини Борзової, комітету молоді та спорту Верховної Ради України та Вінницької обласної держаної адміністрації у Вінницькій області проходить турнір з тенісу настільного серед депутатів районних рад, сільських, селищних рад територіальних громад та молоді. Даний захід відбувається в рамках відзначення 30 річчя Незалежності України та Дня молоді.

15 червня І етап турніру у Могилів-Подільському районі проходив на базі ДВНЗ «Могилів-Подільський монтажно-економічний коледж». Участь у змаганнях взяли спортсмени усіх територіальних громад району. Загальна кількість учасників – 32. Від Мурованокуриловецької селищної територіальної громади участь в даному заході взяли депутати селищної ради Володимир Жук та Олександр Лунько а також приватний підприємець Антон Фірманюк.

Почесною гостею на цьому заході була юна зірочка настільного тенісу - Тітус Аня - багаторазова призерка чемпіонатів України, яка проживає у м.Могилеві-Подільському. Юний вік Ані, всього 12 років, не дозволив взяти участь у турнірі, однак вона була членом суддівської бригади, як і її тренер і батько - Олександр Тітус.

Перед початком змагань слово взяла голова мандатної комісії, заступник голови Могилів-Подільської районної державної адміністрації Ганна Сінчак:

Цей захід покликаний сприяти відродженню масового фізкультурного руху, згуртувати депутатів районних, міських, селищних, сільських рад та молодь Могилів-Подільського району. Сьогодні саме такий день, коли спортивна дружна родина зібралась з нагоди турніру. Ми раді вітати всіх гостей та щирих друзів. Впевнена, що цей турнір дасть новий поштовх для розвитку та удосконаленню спортивної майстерності всіх учасників. Нехай спорт нас усіх об’єднає! То ж бажаю всім показати гарні результати!

Далі голова суддівської бригади - Іваніка Василь розповів учасникам про правила організації змагань та провів інструктаж з правил безпеки під час турніру.

Усі учасники об’єднані в 4 групи – за кількістю столів, і ось – стартовий свисток. Турнір розпочався!

Наприкінці турніру завітав на змагання голова Могилів-Подільської районної державної адміністрації Юрій Яцук. Він зустрівся і провів бесіди з представниками команд територіальних громад, наголосив на важливості розвитку спорту у селах, селищах та містах району.

За результатами змагань та підсумками суддівської колегії встановлено переможців турніру:

І місце – Вацак Вячеслав  м.Могилів-Подільський

ІІ місце – Озеруга Богдан смт Чернівці

ІІІ місце – Фірманюк Антон смт Муровані Курилівці

Усі учасники отримали дипломи від Вінницької обласної державної адміністрації.

Пам’ятні кубки, медалі, та відзнаки вручили голова районної державної адміністрації Юрій Яцук та заступник голови Могилів-Подільської районної ради Віктор Подолян.

На закінчення Юрій Яцук зазначив:

Щиро бажаю всім здоров’я, успіхів та позитивних вражень здобутих у чесній боротьбі. Нехай відсьогодні панує атмосфера дружби, чесної боротьби та гарного настрою. Вітаю учасників змагань, а переможцям бажаю гідно виступити у ІІ етапі турніру, який проходитиме у м. Вінниця 25 червня.

То ж ми приєднуємося до цих слів і чекаємо наших спортсменів з перемогою!

Із сайту Могилів-Подільської районної державної адміністрації

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних