A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Прийнято Стратегію розвитку Мурованокуриловецької селищної територіальної громади до 2030 року

Дата: 02.06.2021 13:26
Кількість переглядів: 602

Сьогодні, 2 червня 2021 року, з ініціативи Мурованокуриловецького селищного голови Галини Цибульської  відбулась 10 позачергова сесія селищної ради, першим питанням якої було ухвалення Стратегії розвитку громади до 2030 року.

На сесійному засіданні був присутній 21 депутат з 26 обраних.

Участь в роботі сесії взяли голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий,  заступники голови Вінницької обласної Ради Дмитро Чаленко, Анатолій Ткач, депутати Вінницької обласної Ради Андрій Поліщук, Олександр Хом’як, голова Могилів-Подільської районної ради Іван Телеватюк.

Жителі Мурованокуриловецької територіальної громади бачать свою територію інвестиційно та туристично привабливою з козацькою історико-культурною спадщиною, де розвиваються малі підприємства, кооперативи. Громада орієнтована на високотехнологічне сільське господарство та переробку його продукції.

Начальник управління регіонального розвитку Світлана Озерянська, представляючи проект Стратегії, зауважила, що Стратегія – це необхідний інструмент для залучення зовнішніх ресурсів для розвитку, створення нових робочих місць, ефективної системи надання соціальних послуг, розвиток інфраструктури, ефективне використання природних ресурсів. Головна мета ухваленого депутатами документу – покращення економічного потенціалу громади, якості надання адміністративних, освітніх, медичних, культурних, соціальних та інших послуг, підвищення якості життя її жителів, створення громади ефективного врядування.

Участь в обговоренні даного питання взяли голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий та депутат Вінницької обласної Ради Андрій Поліщук, які наголосили на необхідності прийняття стратегічного документа розвитку Мурованокуриловецької територіальної громади на 10 років, жителі якої знають, чого хочуть досягнути і які для цього потрібні ресурси, а також побажали успіхів в розбудові самодостатньої територіальної громади!

Крім того, депутати внесли зміни до бюджету селищної територіальної громади на 2021 рік, виділивши кошти в сумі 30360 грн. для оплати монтажних та пусконалагоджувальних робіт по встановленню обладнання на водо насосних станціях в селах Вищеольчедаїв та Жван та ремонт насосного агрегата POLDAR, який використовується на насосній станції ІІ-го підйому смт Муровані Курилівці, а також кошти в сумі 77619 грн.  для придбання обладнання для водонасосних станціях в селах Вищеольчедаїв та Жван.

За наслідками розгляду питань депутатським корпусом прийнято відповідні рішення.

З текстом рішень можна ознайомитись на цьому сайті в розділі Рішення селищної ради 8 скликання. 10 (позачергова) сесія”.

По завершенню сесії депутат Вінницької обласної Ради Андрій Поліщук  передав небулайзер в ФАП             с. Конищів, який вручив старості Конищівського старостинського округу Валерію Козачишену. 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу з питань організаційної роботи

 та зв'язків із засобами масової інформації

селищної ради

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.