A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов представив нового очільника Могилів-Подільської районної державної адміністрації

Дата: 05.05.2021 08:15
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

Голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов відвідав Могилів-Подільський район. У рамках робочої зустрічі, очільник області представив нового голову райдержадміністрації – Юрія Яцука.Наразі Могилів-Подільський район включає Могилів-Подільську, Ямпільську - міські, Чернівецьку, Вендичанську, Мурованокуриловецьку - селищні, а також Бабчинецьку та Яришівську сільські територіальні громади.

«Юрій Яцук – це людина на своєму місці, — зазначив Сергій Борзов. — Проблема довіри до влади у Могилів-Подільському існувала. Це, швидше, було на інстинкті самозбереження влади. Тривало так довго. Не мені вам розповідати. Щоб довіряти, треба не боятися. Не боятися чути людей. Навіть просто підійти до мене і відверто пояснити проблеми, чесно сказати про те, що відбувається в районі. Бо тут у вас «надводні» і «підводні» камені не лише в контрабанді через Дністер. Про це теж знаю від силовиків. Як і те, хто і за чий рахунок живее у Могилів-Подільському. Але я про інше. І про інших. Сьогодні тут нема протистояння з боку райдержадміністрації та мерії».

«Я хочу, щоб у вас був щирий діалог з Юрієм Яцуком. Шукайте разом компроміси. Працюємо для людей. Не на власні амбіції. І ще. Могилів-Подільський – це кордон України. Стратегічно важливий район. Впевнений, у результаті роботи влади, – зауважив посадовець. – Я би розповів і про інші великі плани на Могилів-Подільський. Але залишу інтригу. Лише скажу, скоро знову приїду сюди. І не один. А поки вітаю із призначенням Юрія Володимировича. До роботи! Треба працювати! Хоч попереду вихідні. Всіх вітаю з прийдешнім Великоднем! Вінниччину вчора перевели із «помаранчевої» зони у «жовту», але карантинних правил треба дотримуватись. Бережіть себе! Добра усім! Гарних свят!».

«Призначення на посаду голови районної державної адміністрації – це велике досягнення, дякую Президенту та голові обласної державної адміністрації за довіру. В районній державній адміністрації працює потужна команда. Впевнений, разом ми покажемо потужний результат», – зазначив Юрій Яцук.

Із сайту Могилів-Подільської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних