A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулось чергове 9-те засідання комісії з питань ТЕБ та НС селищної ради

Дата: 30.04.2021 11:03
Кількість переглядів: 660

зо квітня цього року в залі засідань селищної ради під головуванням селищного голови Галини Цибульської відбулось чергове 9-те засідання  комісії з питань ТЕБ та НС селищної ради.

На засіданні слухалось одне питання про запровадження тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів  на території Мурованокуриловецької громади на період карантину.

До присутніх звернулась селищний голова Галина Цибульська, яка зазначила, що: "За інформацією виконуючого обов’язки генерального директора Державної установи «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України», головного державного санітарного лікаря Вінницької області В. Зайцевої   область за епідемічними показниками перейшла з «помаранчевої» карантинної зони до «жовтої», яка передбачає послаблення карантину.  В зв’язку з цим я ініціювала проведення даного засідання, щоб  послухати вашу думку і прийняти правильне рішення відносно відновлення навчального процесу в закладах освіти".

р

   Комісія вирішила: дозволити роботу бібліотекам, читальним залам, музеям з розрахунку не більше  1 відвідувача  на 5 кв.м. у кожному залі; проведення офіційних спортивних заходів тільки на відкритому повітрі без вболівальників; діяльність культових споруд та приміщень, облаштованих для молитовних потреб, які можуть забезпечити  можливість обмежити кількість відвідувачів з розрахунку одна особа на 5 кв. м.

А також продовжити посилений контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в роботі  закладів громадського харчування.  

Володимир Кривов'язий, секретар комісії з

питань ТЕБ та НС селищної ради

 

     

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.