A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Посадити дерево – добра справа, що залишиться в пам’яті на все життя

Дата: 30.04.2021 09:57
Кількість переглядів: 721

29 квітня ц.р. в урочищі “Горліс” біля с. Дерешова висаджено понад 3 тис. саджанців модрини європейської на площі 1, 1 га.

Крім працівників ПП “Мурованокуриловецький райагроліс” до цієї благородної справи долучилися селищний голова Галина Цибульська, секретар селищної ради Сергій Ладан, депутат Вінницької обласної Ради Андрій Поліщук та його помічники.

“Це – перше дерево, яке я посадив цього року, - поділився Андрій Леонідович Поліщук. - Відчуття дуже приємні, бо є розуміння, що, висаджуючи ліс сьогодні, ми робимо інвестиції в екологічну ситуацію і в природу майбутнього. Всі ми знаємо, що ліс – це легені планети. Дерева не тільки виробляють кисень, а й затримують пил, шкідливі речовини. Своїм прикладом ми маємо показати, наскільки це важливо – посадити дерево.

Секретар селищної ради Сергій Ладан наголосив, що участь жителів територіальних громад в лісопосадковій кампанії є актуальною і необхідною, адже певен, що недаремно кажуть: “Той, хто посадив хоча б одне дерево – прожив життя недаремно!”.

Так само долучитися до доброї справи закликала мешканців старостинських округів селищний голова Галина Цибульська. Зазначила, що рідко буває на природі через брак часу, проте отримала величезне задоволення від злиття з природою і відчуття того, наскільки важливим є подарувати життя маленькому дереву, з якого виросте красуня модрина.

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

 та зв’язків з засобами масової інформації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.