A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

За сприяння голови СФГ “Велес Віта” Петра Струсевича реконструйовано площу біля пам'ятника загиблим воїнам в селі Галайківці

Дата: 12.04.2021 14:36
Кількість переглядів: 556

 

Пройшли роки, але події Другої світової війни завжди будуть зберігатися в людській пам’яті. Вони відображені в пам’ятниках, меморіальних дошках, стеллах.

Останніми роками у селі Галайківці велися жваві розмови щодо необхідності реконструювання площі і пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам та необхідності будівництва біля нього нового паркану.

На цю потребу громада наполегливо збирала кошти. Проте зібраних 10 тис. грн. було недостатньо. Саме тому жителі територіальної громади звернулись по допомогу до голови СФГ Велес Віта”, депутата селищної ради Петра Струсєвича, який ніколи не залишається байдужим до проблем села, в якому він народився.

Роботи по облаштуванню пам’ятника розпочалися ще з минулого року,  було встановлено тротуарну плитку,  сучасні цегляні стовпчики, штахетники, на що витрачено близько 150 тис.грн. агроформування. А тепер огорожу доповнили гарними перегородками з нержавіючої сталі. Завершуються роботи по виготовленню меморіальної плити з прізвищами загиблих воїнів.

До цієї важливої справи разом з старостою Галайковецького старостинського округу Наталією Біжко приєднались  місцеві школярі та понад  50 небайдужих жителів села Галайківці, які вважають своїм боргом навести порядок біля пам‘ятного знаку загиблим у роки Другої світової війни, бо тільки такими вчинками вони можуть висловити данину пам‘яті тим, кого вже  немає в живих.

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи та

зв’язків з засобами масової інформації

 селищної ради

(фото до реконструкції)

 

(фото після реконструкції)

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.