A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Дбати про благоустрій села Снітків стало доброю традицією голови СФГ “Стріла” Віктора Гори

Дата: 08.04.2021 17:05
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

Щоденні завдання й турботи є в кожній сільській громаді, з них і складається життя. Позитивним моментом у житті селян, надією на вирішення багатьох питань є наявність відповідальних партнерів, які, розуміючи проблеми розвитку сіл, допомагають територіальним громадам.

СФГ “Стріла” неодноразово вже вирішувало нагальні питання села Снітків і продовжує реалізовувати проекти, спрямовані на покращення інфраструктури території, де працює підприємство, адже голова господарства, депутат селищної ради  Віктор Гора керується принципом: Працювати в селі – означає жити проблемами людей, а відтак спільно їх вирішувати”.

До всього, підприємство підтримує громаду у вирішенні питань благоустрою.

З початку весни тут проведено значну роботу по вирубці порослі, кущів, сухих дерев, підбілюванні дерев як в селі так і поза його межами, прибиранню від сміття  придорожніх смуг та доріг до населених пунктів Снітків та Рясне. Впорядковано території школи, дитячого садка, ФАПу, закладу культури, біля автобусної зупинки, пофарбовано перила мосту.

До проведення робіт  задіяно 15 одиниць техніки агроформування, якими прогрейдеровано понад 20 км доріг територіальної громади.

На проведення робіт по санітарній очистці території населеного пункту залучено 70 тис. грн. коштів фермерського господарства.

До виконання заходів по благоустрою активно включилися не лише робітники агроформування, а й працівники школи та сільського Будинку культури, жителі територіальної громади.

Не залишились байдужими до прибирання й найменші жителі села, які допомагали дорослим, батькам наводити чистоту і порядок не лише на власних обійстях, а й біля закладів соціальної сфери, за що їм щира вдячність!

Благоустрій – справа щоденна. І час показав: все, що зроблено у селах громади – спрямоване лише на добро, розвиток, краще майбутнє життя всієї громади. Відтак,  ми з вами на правильному шляху. Рухаємося далі…, - відзначає Мурованокуриловецький селищний голова Галина Цибульська.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

та зв’язків з засобами масової інформації селищної ради

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних