A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб Мурованокуриловецької селищної ради

Дата: 06.04.2021 10:05
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови КМУ від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», розпорядження селищного голови від 06.04.2021 року № 204–ос  Мурованокуриловецька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органу місцевого самоврядування:

 

Головного спеціаліста відділу документообігу, контролю та роботи зі зверненнями громадян. Вимоги до кандидата на посаду: освіта вища  за відповідним освітньо– кваліфікаційним рівнем спеціаліста  або  відповідно магістра; вільне володіння державною мовою.

Головного спеціаліста відділу земельних ресурсів (2 посади). Вимоги до кандидата на посаду: освіта вища  за відповідним освітньо – кваліфікаційним рівнем спеціаліста  або  відповідно магістра; стаж роботи за фахом  в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; вільне володіння державною мовою.

Головного спеціаліста відділу земельних ресурсів - інспектора з благоустрою. Вимоги до кандидата на посаду: освіта вища  за відповідним освітньо – кваліфікаційним рівнем спеціаліста  або  відповідно магістра; стаж роботи за фахом  в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; вільне володіння державною мовою.

Головного спеціаліста відділу освіти (2 посади). Вимоги до кандидата на посаду: освіта вища  за відповідним освітньо – кваліфікаційним рівнем спеціаліста  або  відповідно магістра; стаж роботи за фахом  в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; вільне володіння державною мовою.

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ:

Особи, котрі бажають взяти участь у конкурсі подають до конкурсної комісії Мурованокуриловецької селищної ради такі документи :

– заяву про участь  у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та проходження служби;

– згоду на збір та обробку персональних даних;    

– заповнену особову  картку форми П 2-ДС;

– дві фотокартки розміром 4 х 6 см ;

– копію документів про освіту, підвищення кваліфікації;

– декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (NAZK.GOV.UA).

- копію першої, другої та одинадцятої сторінок паспорта громадянина України;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

- копію трудової книжки.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації  оголошення про конкурс на офіційному сайті Мурованокуриловецької селищної ради.

Термін подання заяв до 5 травня 2021 року.

 Додаткова інформація за тел. 2-14-63 або за адресою: смт. Муровані Курилівці, вул. Соборна, 45, Мурованокуриловецька селищна рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних