A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулися засідання постійних комісій Мурованокуриловецької селищної ради

Дата: 17.03.2021 16:02
Кількість переглядів: 974

В Мурованокуриловецькій селищній раді триває підготовка до пленарного засідання 6-ї сесії селищної ради, яка відбудеться 26 березня 2021 року. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій.

17 березня цього року депутати працювали в 3-х постійних комісіях над питаннями порядку денного, які запропоновано на розгляд чергової сесії селищної ради. Участь в роботі постійних комісій взяли селищний голова Галина Цибульська, секретар селищної ради Сергій Ладан, секретар виконкому селищної ради Людмила Андрущак, керівники виконавчих органів селищної ради, підприємств, установ, організацій, працівники апарату селищної ради.

Комісія з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної власності, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту розпочала  свою роботу з обрання заступника голови  та секретаря постійної комісії. Ними відповідно стали Юрій Лебедюк та Тетяна Реморова.

В ході засідання депутати опрацювали 10 проєктів рішень селищної ради, що виносяться на розгляд  пленарного засідання 6-ї  сесії селищної ради.

 Також на комісії було заслухано звіт начальника фінансового управління Лариси Дідушок про виконання бюджету Мурованокуриловецького району за 2020 рік, який взято до відома.

           

Цього ж дня  під головуванням Людмили Огірчук відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, яка обрала секретарем  комісії Романа Луп’яка,  а заступником голови комісії  - Іллю Кагляка. Було опрацьовано  106  земельних питань.

   

  

У другій половині дня під головуванням Лариси Вудвуд відбулося засідання  постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, духовного відродження, молодіжної політики, охорони здоров’я,  материнства, дитинства та соціального захисту, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту. Комісія розпочала  свою роботу з обрання заступника голови  та секретаря постійної комісії. Ними відповідно стали Лариса Дідушок та Володимир Жук.

В ході засідання депутати опрацювали 13 проектів рішень селищної ради.

  

                   

 

Зі всіх питань, які розглядались на засіданнях постійних комісій,  прийнято відповідні проекти рішень,  які буде розглянуто Погоджувальною радою селищної ради.

З даними проектами рішень можна ознайомитись на цьому сайті в розділі "Проекти рішень селищної ради 8 скликання. 6 сесія селищної ради".

 

Відділ з питань організаційної роботи

та зв’язків із засобами масової інформації

селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.