A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Інформація про роботу Мурованокуриловецького відділу Могилів-Подільської місцевої прокуратури

Дата: 26.02.2021 15:58
Кількість переглядів: 390

За позовами Мурованокуриловецького відділу місцевої прокуратури у 2020 році виконано рішення судів на суму понад  9 млн. грн.

Кінцевою метою вжитих заходів представницького реагування є реальне поновлення інтересів держави, а тому місцевою прокуратурою приділяється значна увага стану реального виконання судових рішень.

Так, упродовж 2020 року виконано повністю 8 судових рішень на загальну суму 9 328 тис. грн., з яких на суму 9076 тис. грн. з числа ухвалених в 2020 році.

Зокрема, було виконано рішення Мурованокуриловецького районного суду Вінницької області від 03.02.2016 про стягнення на користь Мурованокуриловецької лікарні планового лікування 1102,04 грн. витрат, понесених закладом охорони здоров’я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину.

Також виконано рішення Мурованокуриловецького районного суду Вінницької області від 24.07.2019 про визнання спадщини відумерлою, а саме земельної частки (паю) у розмірі 2.26 умовних кадастрових гектарів та її передачу у власність Бахтинській сільській раді Мурованокуриловецького району Вінницької області. Рішення суду виконано 24.06.2020, відповідні відомості про реєстрацію права комунальної власності внесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Крім того, виконано 6 рішень Мурованокуриловецького районного суду про передачу у комунальну власність сільських рад безхазяйного майна у виді гідротехнічних споруд на загальну суму 9 076 тис. грн.

Основними причинами невиконання судових рішень за позовами прокурора, що перебувають на виконанні в органах державної виконавчої служби,  є відсутність коштів та майна у боржників, на які б можливо було звернути стягнення. Разом з тим, недостатніми є і відповідні заходи по стягненню боргу зі сторони державних виконавців, на бездіяльність яких у 2020 році в порядку відомчого контролю внесено 3 скарги, які за наслідками розгляду задоволено.

Робота місцевої прокуратури на вказаному напрямі триває.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.