A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Селищний голова Галина Цибульська відвідала старостинські округи

Дата: 24.02.2021 15:19
Кількість переглядів: 638

24 лютого 2021 року Мурованокуриловецький селищний голова Галина Цибульська з робочою поїздкою побувала в Снітківському старостинському окрузі.

Обговоривши на місці зі старостою Снітківського старостинського округу Віктором Ольшевським ряд проблемних питань старостинського округу, зокрема необхідності проведення поточного ремонту 7-ми вулиць, аварійного мосту через річку Караєць, необхідності виготовлення проектно-кошторисної документації на розширення мережі водогону в селі Рясне, ремонту Снітківського будинку культури,  Г.Цибульська ознайомилася з роботою закладів соціальної сфери села Снітків, зокрема дитячого садка та школи. Вона була приємно вражена, в яких гарних умовах виховуються та навчаються діти та висловила щиру вдячність голові СФГ Стріла, депутату Мурованокуриловецької селищної ради Віктору Горі за особистий внесок у проведення та фінансування робіт по реконструкції та ремонту даних навчальних закладів.   

Минулого тижня Галина Миколаївна відвідала Михайловецький аграрний ліцей, де спільно з директором, депутатом Могилів-Подільської районної ради Ярославом Реморовим оглянула навчальні приміщення ліцею, благоустрій прилеглої території. Селищний голова мала змогу поспілкуватися з викладачами та учнями даного закладу, обговорити проблемні питання та намітити шляхи щодо їх вирішення.

Крім того, протягом січня-лютого поточного року селищний голова відвідала Вербовецьку, Винограднянську, Курашовецьку, Посухівську, Привітнянську, Конищівську та інші територіальні громади.

Підсумовуючи побачене в ході робочих зустрічей, особистого прийому громадян, Галина Миколаївна відзначила, що завдячуючи спільним діям всіх гілок влади, залучення інвесторів, ми всі разом збережемо соціальну сферу, надбання та традиції для подальшого розвитку громади.

 

Т.Покалюк, начальник відділу організаційної роботи

   та зв’язків з засобами масової інформації

Мурованокуриловецької селищної ради

Фотозвіт

   

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.