A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Проведено нараду- семінар зі старостами

Дата: 12.02.2021 14:46
Кількість переглядів: 662

12 лютого цього року в залі засідань селищної  ради відбулася нарада-семінар зі старостами старостинських округів Мурованокуриловецької селищної ради, яку провела селищний голова Галина Цибульська.

В роботі наради-семінару взяли участь секретар селищної ради Сергій Ладан, секретар виконавчого комітету селищної ради Людмила Андрущак, начальник відділу соціального забезпечення селищної ради Тетяна Войтенко, начальник відділу культури, молоді та туризму селищної ради Валентина Веклюк, начальник відділу-директор центру надання адміністративних послуг селищної ради Володимир Мороз, начальник фінансово-господарського управління селищної ради Тетяна Позур та представник державного архівного відділу Ольга Ступко.

Перед початком наради-семінару селищний голова Галина Цибульська привітала старост з їх призначенням та вручила кожному набір канцелярських товарів та печатки старост старостинських округів.

Галина Миколаївна ознайомила учасників  наради-семінару з питаннями, які заплановані для розгляду на зібранні, та звернула увагу присутніх на нагальні проблеми  територіальних громад та шляхи їх вирішення.

Про  впорядкування документів сільських рад для їх наступної передачі до державного архіву інформувала представник державного архівного відділу Ольга Ступко.

Секретар виконкому селищної ради Людмила Андрущак виступила перед присутніми по питанню ведення діловодства старостами в старостинських округах,  детально ознайомила присутніх з розподілом обов’язків між старостами та діловодами.

По питаннях фінансово-господарської діяльності селищної ради виступила начальник фінансово-господарського управління селищної ради Тетяна Позур; Володимир Мороз – про надання адмінпослуг центром надання адміністративних послуг селищної ради; Тетяна Войтенко – про організацію прийому документів щодо оформлення субсидій Мурованокуриловецькою селищною радою; Валентина Веклюк – про роботу сільських закладів культури.

В “Різному” перед присутніми виступив секретар селищної ради Сергій Ладан, який зупинився на питаннях забезпечення ефективної діяльності органу місцевого самоврядування, його належного фінансування та необхідності висвітлення діяльності селищної ради на веб-сайті, що сприятиме відкритості,  підзвітності та гласності у  діяльності  селищної ради та доступності для кожного мешканця Мурованокуриловеччини.

Підвела підсумки наради-семінару селищний голова Галина Цибульська, яка зупинилась на питаннях соціального захисту населення та запевнила присутніх, що організує  роботу органу місцевого самоврядування таким чином, що буде почуто голос кожного жителя територіальної громади.

Відділ організаційної роботи  та зв’язків з засобами масової інформації селищної ради

   

  

  

    

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.