МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Запрошуємо підприємців та зацікавлених у розвитку власної справи мешканців Мурованокуриловецької громади взяти участь в інформаційному семінарі «Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи»

Дата: 30.05.2024 08:38
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Учасники зможуть отримати інформацію щодо можливостей залучення ресурсів для розвитку чи започаткування власної справи, термінів та особливостей участі в державних та міжнародних програмах з фінансової підтримки бізнесу, а також дізнатися про можливості подальшого навчання для розвитку підприємницького потенціалу та навичок бізнес-планування.

Для кого: захід розрахований на діючих підприємців (представники мікро, малого бізнесу усіх сфер діяльності, в т.ч фермерські господарства), а також бажаючі започаткувати власну справу та активні мешканці, які готові брати соціальну відповідальність за власний добробут, в т.ч ВПО, ветерани/ки).

Коли: 7 червня, 10:00 - 13:00 год.

Де: селище Муровані Курилівці, вул. Соборна, буд. 78, Центр культури та дозвілля Мурованокуриловецької селищної ради.

Для участі необхідно ОБОВ’ЯЗКОВО зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/iyDvQveuJrr4Bcd29 

Захід проводиться Агенцією регіонального розвитку Вінницької області спільно з Мурованокуриловецькою селищною радою та Могилів - Подільською філією Вінницького обласного центру зайнятості.

 Довідково:

Одним з пріоритетів діяльності Агенції регіонального розвитку Вінницької області є розвиток мікро-, малого та середнього бізнесу. Команда Агенції надає консультації діючим і потенційним підприємцям, проводить інформаційно-освітні заходи з розвитку підприємницького потенціалу, надає експертну підтримку органам місцевої влади з розроблення програм підтримки бізнесу, розробляє та реалізує проєкти з розвитку бізнес-середовища,  в т.ч, спільно із громадами.

У 2023 р. навчання з розвитку підприємницьких навичок пройшли понад 50 осіб. Понад 75% підприємців, що за підтримки Агенції взяли участь в конкурсах та програмах, стали переможцями та отримали фінансування для розвитку власного бізнесу. Загалом у 2023 р., за підтримки Агенції, діючі та майбутні підприємці в сумі залучили понад 1,7 млн грн на розвиток власної справи.

 Агенція регіонального розвитку Вінницької області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних