A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЙОМУ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ 23: ГРОМАДА ПРОЩАЄТЬСЯ ЗІ СВОЇМ ГЕРОЄМ- ЮРІЄМ РУДЬКОМ

Дата: 13.12.2022 22:58
Кількість переглядів: 541

Фото без опису
 

Йому б тільки жити. Одружитися, народжувати з коханою дітей, турбуватися про матір, брата та племінників.  ЮРІЙ РУДЬКО із села Виноградне  був красивим, мужнім, привітним і добрим хлопцем.

І знову страшний біль обпікає наші серця. Мурованокуриловеччина  зі сльозами на очах зустріла сумну звістку про  загибель ГЕРОЯ - РУДЬКА ЮРІЯ СЕРГІЙОВИЧА, 06.02.1999 року народження  з села Виноградне. Молодий юнак, якому б ще жити і жити, але клята війна перекреслила всі плани, вкрала всі мрії та забрала майбутнє. Тепер назавжди у вічній скорботі залишилась без свого сина мати, а без рідного брата – і його старший брат з сім’єю.

Юрій загинув 12 грудня 2022 року підчас виконання обов'язків військової служби, завдань пов'язаних із захистом Батьківщини, незалежності та територіальної цілісності України поблизу населеного пункту Первомайське Донецької області, внаслідок мінометного обстрілу, отримав поранення не сумісне з життям.

 Ти наш герой, наш захисник, наш воїн, який боронив нашу землю, наші родини, наш з вами спокій. Жодними словами не вгамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі .

  Селищний голова Галина Цибульська, виконавчий комітет селищної ради висловлює щирі співчуття матері Олі, брату Руслану та усій родині! Нехай Господь та наші молитви полегшать гіркоту втрати і родинне горе, – сумує за полеглим ГЕРОЄМ і вся Мурованокуриловецька громада.

Нехай у Вічності, десь там, в інших світах, буде легко і світло твоїй душі, ЮРІЄ! Тепер ти оберігатимеш Україну і своїх маму та всю родину уже з небес. Пам’ятаймо, за наш спокійний сон, за волю України віддають життя її найкращі сини…

Вічна і світла пам’ять ГЕРОЮ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних