A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

В межах Національного туру "Кіно заради Перемоги" в селищі відбуватимуться некомерційні покази кіно та мультиплікаційних фільмів

Дата: 23.09.2022 11:02
Кількість переглядів: 320

Більше восьми років у нашій країні триває війна. Вже півроку, як росія веде її, не приховуючи своїх планів зі знищення України, як незалежної держави, та українців, як нації.

Ми чинимо опір російській навалі завдяки відважності воїнів ЗСУ, згуртованості волонтерів, непохитності та самовідданій праці кожного з нас. Ворог руйнує наші домівки, але не нашу віру, ми несемо непоправні втрати, але знаємо, що маємо вистояти й не залишити цю війну нашим дітям. Знаємо, що маємо триматись разом й бути допомогою один одному.

За сприяння Офісу Президента України Державне агентство України з питань кіно започаткувало Національний тур "Кіно заради Перемоги!" на підтримку українських військових, що захищають нашу країну, та переселенців, змушених тікати від жахів війни і шукати прихисток у більш безпечних регіонах нашої країни.

Ми хочемо цим туром висловити надзвичайну подяку й повагу нашим воїнам, дати їм хвилини відпочинку, надихнути та підтримати. 

Хочемо згуртувати навколо екранів та дати тепло обіймів тим, хто змушений був залишити рідну домівку чи навіть втратив її.

Ми боремось за всю нашу вільну й незалежну Україну, за наше життя на рідній землі, кожен своєю зброєю. Бо ми єдині, бо наш спільний дім — це незалежна й неподільна Україна, яку ми захистимо й відбудуємо задля майбутнього наших дітей. Слава Україні

Проєкт реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації "Дивись українське!" за підтримки фонду "МХП-Громаді" та компанії "Делойт" в Україні, за сприяння компанії "Вавілон", ГО "УкрКіноФест", ГО "Спілка підприємців теле та кіноіндустрії", окремих підрозділів ЗСУ та Національної гвардії України у взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та Національною поліцією України.

Запрошуємо на перегляд фільмів дітей і дорослих 23-24 вересня до Будинку культури «Жовтень».Сеанси для дітей о 17 годині, для дорослих о 19 годині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.