A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Стан виробничого травматизму за 2021 рік

Дата: 17.01.2022 15:53
Кількість переглядів: 254

За 2021 рік до Барського  відділення УВД  ФССУ у Вінницькій області надійшло 38 повідомлень про нещасний випадок на виробництві з яких 36 повідомлень про гостре професійне захворювання на COVID-19, які сталися з медичними працівниками під час виконання трудових обов’язків. З них  31 повідомлення про гостре професійне захворювання на COVID-19 медичних працівників КНП «Барська міська лікарня», 5 – по відокремленому структурному підрозділу Барський відділ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України». Всі повідомлення надійшли по Барській ОТГ. В порівнянні у 2020 році надійшло 9 повідомлень про гостре професійне захворювання на COVID-19 та 4 про травми на виробництві.

У 2021 році завершено розслідування 38 нещасних випадків на виробництві за результатами яких два випадки пов’язані з виробництвом, у тому з можливою інвалідністю. Також у 2021 році завершено розслідування гострого професійного захворювання на COVID-19 медичного працівника КНП «Барська міська лікарня» повідомлення про яке надійшло у 2020 році, та за результатами розслідування даний випадок пов’язаний з виробництвом.

По Копайгородській та Мурованокуриловецькому ОТГ повідомлень про нещасні випадки на виробництві не надходило.

Коротко про випадки травмування , які сталися.

07.03.2021 року працівник ТОВ «Агродар-Бар» проходив по бетонованій площадці на території підприємства. Під час пересування оступився і впав. В результаті падіння отримав перелом ноги. Причина настання нещасного випадку: невиконання вимог інструкції з охорони праці.

14.06.2021 року працівник КВУВКГ «Барводоканрал» виходячи з кабіни трактора МТЗ-82 впав з висоти 1 метр на землю та отримав травму. Причина настання нещасного випадку: невиконання вимог інструкції з охорони праці.

Професійних захворювань як у 2021 році, так і в 2020 році не зареєстровано.

Велике прохання до роботодавців не приховувати нещасні випадки на виробництві, адже невідомо, які будуть наслідки травм, а Фонд соціального страхування України зможе надати допомогу постраждалим на виробництві.

Страховий експерт з охорони праці Барського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області Дерепа М.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.